2777
2789
عنوان

طلا فروشا پول و که بالانیکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 19 پست
شوهرم یک استرسی بهم داد که تو چ جوری ثابت کنی بهش طلا دادی شاید پولتو نده قلبم درد گرفت من وترسوند

نه اصلا نگران نباش 

معمولا اگر عصر بهشون طلا بفروشی میگن فردا صبح میزنم حسابت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی رقم بالا باشه اکثرا همین کارو میکنن

برای منم نصفش رو همون موقع از سه تا کارت برام واریز کرد  

الباقی رو هم گفت تا فردا تکمیل میکنم 

تا فردا ۳۰ تومن و ۵۰ تومن ریخت تا تموم شد 

البته من رسید گرفتم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وقتی رقم بالا باشه اکثرا همین کارو میکننبرای منم نصفش رو همون موقع از سه تا کارت برام واریز کرد الب ...

چون با کارت مشتری واریز میکنند  بعدا اون نمیتونه ثابت کنه از کارت مشتری ریخته  رسید نمیده     تا الان چندبار فروختم خرد خرد زده برام ولی این مبلغش بالا بود شوهرم طعنه میزنه  منم تا فردا پول بزنه  سکته نکنم فقط

چون با کارت مشتری واریز میکنند بعدا اون نمیتونه ثابت کنه از کارت مشتری ریخته رسید نمیده تا الا ...

میریزه عزیزم 

نگران نباش 

من بارها انجامش دادم حتی طرف آشنا هم نبوده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.