2777
2789
عنوان

خانم ها کار ب نظرتون

73 بازدید | 13 پست

رسمی باشه مثلا آموزش پرورش بهتر

یا یه کار پاره وقت 

برای خانمهایی که بچه دارن چی 

شما ها کدومشید 

سرکار می رید راضی هستید 

بچه ام دارید؟

خانم های خانه دار از اینکه سرکار نمیرید ناراحتید؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین شغل برا خانوما معلمی.. هم رسمیه هم ثبات شغلی ومزایا داری تعطیلاتم تعطیل.. وقتم برا بچه وخونه ...

😢خون ب جیگرم نکن 

خودت الان چه کار میکنی

من رسمیم و راضیم پاره وقت بودم قبلا رسما بیگاری بود الان خیلی حقوق‌و‌مزایام‌بهتره امنیت شغلی دارم بح ...

😕😢من آزمون استخدامی ثبت نام کردم باردار شدم نرفتم بدم 

الان هم که دیگه کم کم دارن بساطش جمع می‌کنند

منم پاره وقت میرم و رسما بیگاریه 

من میدونم و حوضم

البته مامان بودن خیلی خوبه خوشحالم که مامان میشم اما دوست داشتم مستقل باشم 

😕😢من آزمون استخدامی ثبت نام کردم باردار شدم نرفتم بدم الان هم که دیگه کم کم دارن بساطش جمع می‌کنند ...

خب باردار شدی این چه ربطی داشت ؟ من روز اول کارم پنج ماهه باردار بودم البته نمیدونستن هفت ماهم که شد به مسئولم گفتم بعدشم رئیس اداره خبر شد انقد خوب‌برخورد کردن با خودم‌میگفتم کاش از اول گفته بودم بهشون الانم‌پسرم‌دوسالش شده میذارمش خونه عمش و میام‌سرکار . دوباره آزمون بده بچه به هیچ وجه قرار نیست دست و‌پای مادرو‌ببنده 

خب باردار شدی این چه ربطی داشت ؟ من روز اول کارم پنج ماهه باردار بودم البته نمیدونستن هفت ماهم که شد ...

دیگه الان که نمیگیرن تموم شد 

کسایی که می‌خواستند گرفتند

بعد هم اینکه تا دوسالگی میخام پیشش باشم 

خودم رشد و بزرگ شدنش ببینم ☹️

دیگه الان که نمیگیرن تموم شد کسایی که می‌خواستند گرفتندبعد هم اینکه تا دوسالگی میخام پیشش باشم خودم ...

ول کن‌این حرفا رو‌مگه قراره اصلا نبینیش اتفاقا بهتره یکم مادر و بچه از هم فاصله بگیرن اینکه مدام پیشش باشی یکم خسته ات میکنه ولی وقتی یه فضایی برا خودت‌داشته باشی بری بیرون با ادما ارتباط بگیری احساس مفید بودن میکنی سرحالتری با روحیه شاد میای سراغ بچت سرماهم‌حقوق‌گرفتی با ذوق میری براش چیز میز میخری دو روز دیگم که بزرگ شد میت‌ونه روت حساب کنه 

ول کن‌این حرفا رو‌مگه قراره اصلا نبینیش اتفاقا بهتره یکم مادر و بچه از هم فاصله بگیرن اینکه مدام پیش ...

خودمم همینو میگم اما امیدی ب آموزش و پرورش نیس

میخوام سال دیگه برم غیر انتفاعی

من میخونم برا ارشد.. کی گفته ازمون برداشتن؟ دی ماه امتحانه.. کمبود معلم دارن تا1405

نه بابا فقط میخوان پولشو بگیرن به اندازه کافی گرفتن برا دبیری