من رسمیم و راضیم پاره وقت بودم قبلا رسما بیگاری بود الان خیلی حقوقومزایامبهتره امنیت شغلی دارم بحث ضمانت وام و اینکه خودمراحت میتونم وامبگیرمم هست
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
😕😢من آزمون استخدامی ثبت نام کردم باردار شدم نرفتم بدم الان هم که دیگه کم کم دارن بساطش جمع میکنند ...
خب باردار شدی این چه ربطی داشت ؟ من روز اول کارم پنج ماهه باردار بودم البته نمیدونستن هفت ماهم که شد به مسئولم گفتم بعدشم رئیس اداره خبر شد انقد خوببرخورد کردن با خودممیگفتم کاش از اول گفته بودم بهشون الانمپسرمدوسالش شده میذارمش خونه عمش و میامسرکار . دوباره آزمون بده بچه به هیچ وجه قرار نیست دست وپای مادروببنده
دیگه الان که نمیگیرن تموم شد کسایی که میخواستند گرفتندبعد هم اینکه تا دوسالگی میخام پیشش باشم خودم ...
ول کناین حرفا رومگه قراره اصلا نبینیش اتفاقا بهتره یکم مادر و بچه از هم فاصله بگیرن اینکه مدام پیشش باشی یکم خسته ات میکنه ولی وقتی یه فضایی برا خودتداشته باشی بری بیرون با ادما ارتباط بگیری احساس مفید بودن میکنی سرحالتری با روحیه شاد میای سراغ بچت سرماهمحقوقگرفتی با ذوق میری براش چیز میز میخری دو روز دیگم که بزرگ شد میتونه روت حساب کنه