2777
2789

سلام دختر 11 ماهه ای دارم بدجور تبخال زده تجربه ای دارین کمکم کنین لطفا دستتون درد نکنه . خودم تبخال میزدم قرص آسیکلوویر میخوردم خوب میشد اما به نوزاد نمیشه که قرص داد چیکار کنم ؟ عکسش هم میفرستم

زایمان طبیعی کردی

تبخال تناسلی هم داری؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببرش دکتر

اما تنها راه بی صررش اینه که فعلا یه قاشق بذاری تو فریزر یخ که کرد بذاری رو تبخالش . دردش و کم میکنه 

ادم بزرگا قبل از زخم شدن نمک بزنن تبخاله سرکوب میشه اما خب میسوزه و اصلا نمیدونم کار درستیه برا نوزاد یا نه

ببر پیش دکترش هر چی صلاح بدونه تجویز می‌کنه. بچه کوچیکه نمیشه هر چیزی بهش داد. شما که تبخال میزنی یع ...

من نزدم دخترم تبخال زده . دکتر ببرم ۸۰۰ تومنی میشع

من نه دخترم تبخال زده

متوجه شدم‌گلم

خواستم ببینم شما داری یا نه

اخه یه کم‌ تو این سن کم عجیبه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من نزدم دخترم تبخال زده . دکتر ببرم ۸۰۰ تومنی میشع

متوجه شدم که نزدی. اما تبخال تو صورت نهفته هست که وقتی شرایطش فراهم بشه خودشو نشون میده. میگم صورت بچه رو بوس نکنین که دونه و تبخال نزنه. برای قرص مجبوری ببری دکتر. اگه میتونی از کسی خواهر یا مادرت قرض بگیر ببر کم کم پس بده. 

مگه بیمه نیست بچت؟ با بیمه انقد نمیشه. 

2810