2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
کلا از لحاظ علمی تو بارداری پریودی امکان نداره مگر اینکه هماتومی چیزی باشه اون خانم بعد پریودیش را ...

خام ببخشید انقد اذیتتون میکنم یه سوال این ینی چی

در هفته اول بارداری احتمالاً شما هیچ تغییری را احساس نمی‌کنید، چراکه در حال سپری کردن روزهای پریود هستید و تصور نمی‌کنید که باردار باشید. حتی الگوی قاعدگی نیز تغییری نمی‌کند و مانند ماه‌های قبل انجام می‌گیرد. تنها تفاوتش این است که این آخرین پریودی است که شما تا ۹ ماه دیگر پشت سر می‌گذارید. 

این مطلبه ینی میشه پریود بشی بعدشم دیگ‌پریود نشید و باردار بشی شنا گفتین که ک‌نمیشه ینی میشه من ماه قبل پریود شدمو حالا الا باردار بشم؟؟؟

فردابسم دیگ میگیرم حتما بیبی خیلی نگرانم خیلیییییییییی

خام ببخشید انقد اذیتتون میکنم یه سوال این ینی چیدر هفته اول بارداری احتمالاً شما هیچ تغییری را احساس ...

هفته اولو ول کن زودترین زمانی ک ممکنه بفهمی بارداری 4 هفته هستش حساب کردن سن بارداری با حساب خودمون یکی نیست 

یکم پیچیده س  حالا بی بی میزنی میفهمی چیزی نیست 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته اولو ول کن زودترین زمانی ک ممکنه بفهمی بارداری 4 هفته هستش حساب کردن سن بارداری با حساب خودمون ...

اها یعنی از هفته چهارم میشخ فهمید که بارداری 

خیلیا رو اینجا دیدم که در حال اقدامن بطور جدی هنوز باردار نشدن بعد منی که اینطور جدی اتفاقی نیوفتاده فقط نگران یه لیز خوردنیم نگرانم خب طبیعی هستش باشم هنووووز نشدم 

خیلی ممنونم از اینکه به سوالم جواب دادین یه دنیا تشکر

اها یعنی از هفته چهارم میشخ فهمید که بارداری خیلیا رو اینجا دیدم که در حال اقدامن بطور جدی هنوز بارد ...

مثلا تو اگه حامله بودی 25م ک وقت پریودت بوده میفهمیدی میگن ک 4 هفتته متوجه شدی حرفمو؟ چون پریود نشدی این ماه حق داری نگران باشی بلاخره گاهی هورمونا بهم میریزه پریودت عقب جلو میشه 

بی بی زدی خبرشو بده بهم 

خواهش میکنم 

عزیزم چیکار کردی بی بی چک زدی

سلام خوبین ببخشید من یه مشکلی پیش اومد برام نتونستم بیام جووبتونو بدم  من تونستم امروز بیبی بخرم بنظرتون الان بزنم یا فردا صب ناشتا؟؟؟

سلام خوبین ببخشید من یه مشکلی پیش اومد برام نتونستم بیام جووبتونو بدم من تونستم امروز بیبی بخرم بنظ ...

سلام نه الانم بزنی نشون میده چون از پریودت زیاد گذشته  

یا خدا دستام میلرزه پس الان میزنم صبحانم خوردم اشکال نداره تداخلی چیزی اشتباهی نشه؟؟؟؟

نه اشتباه نمیشه  ببین الان داری میزنی ک خیالت راحت شه  منم میگم خیالت راحت باردار نیستی چون تو دوبار خونریزی داشتی و هرچی تو رحمت بوده بیرون اومده

نه اشتباه نمیشه ببین الان داری میزنی ک خیالت راحت شه منم میگم خیالت راحت باردار نیستی چون تو دوبار ...

سلام خانم صبحتون بخیر من دیروز،بی بی نزدم داروخونه گفت صب تاشتا بزن ک مطمعن بشی منم گفتم صب بزنمش خیالم راحت بشه الان زدمش توروخدا انلاین شدین بیایین من ازتون سوال دارم

سلام خانم صبحتون بخیر من دیروز،بی بی نزدم داروخونه گفت صب تاشتا بزن ک مطمعن بشی منم گفتم صب بزنمش خی ...

سلام بگو عزیزم

سلام بگو عزیزم

ببخشید ببخشید ببخشید که انقد رک توضیح میدم اول

دوم اینکه یدونه خط صورتی افتاد ینی منفی میشه درسته؟؟؟بعدا نمیشه دوتا خط بعد یک ساعت؟؟یا همین یه خط ک افتاده جواب قطعیه؟؟؟

سلام بگو عزیزم

ببخشید ببخشید ببخشید انقد رک توضیح میدم 

دوم اینکه یدونه خط افتاد الان این خط میشه منفی درسته؟؟؟بعدا نمیشه دوتا خط مثلا بعد یک ساعت یا همین یه خط که افتاده جواب قطعیه؟؟؟

ببخشید ببخشید ببخشید که انقد رک توضیح میدم اولدوم اینکه یدونه خط صورتی افتاد ینی منفی میشه درسته؟؟؟ب ...

اره منفیه یدونه خط 

بعد یکساعت ک درست نیست،  زمانش فوقش تا 10 دقیقه س بعد اون هرچی باشه درست نیست 

پس الان تو باردار نیستی ولی ی دکتر برو ببین چرا پریودت عقب افتاده 

اره منفیه یدونه خط بعد یکساعت ک درست نیست، زمانش فوقش تا 10 دقیقه س بعد اون هرچی باشه درست نیست پس ...

یعنی خیالم راحت باشه 😭😭خانم این بیبی چک جواب درست داده دیگ حامله بودم ک مثبت میشد میگم نکنه باردار باشمو اشتباه زده منفی

بعد من یه چیزیم بگم نمیدونم شایدم اشتباه کنم ولی قرص سیپروهیپتادین می‌خوردم نمیدونم بعد اون پریوده عقب افتاده یا ن

2810