2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
یذره قدیمی شده دخترخالم ۹۸ عروسی کرد اینا رو گرفت

دختر خالت خوش سليقه بوده اگ از اين خريده چون اين بلاگره تازه اينو گذاشته و اينكه من قيمت كردم خيليم قيمتش بالاس 

سيني اينه اي هاي ديگ كه اينشون شامپاينيه ارزونن از اونا خوشم نمياد

دختر خالت خوش سليقه بوده اگ از اين خريده چون اين بلاگره تازه اينو گذاشته و اينكه من قيمت كردم خيليم ...

اگه دوست داری قشنگ ولی من یادمه اینا از چندسال پیش تو بازار بود آیینه ای بود الان خیلی چیزای دیگه اومده من که کلا چیزی رو میز دوست ندارم 😅

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اره عزيزم

خوب اینه ای جدید نیست دوست من سال ۹۷ عروسی کرد رفتیم جهاز بخریم سینی اینه ای برداشت حالا دقیق این شکلی نبود اما مستطیل بود با لبه هاش همه یک تیکه اینه ای بود 

اتفاقا من بهش گفتم اینا به درد استفاده نمیخورن سختن همش لک میشن اما خوشش اومده بود خرید اونموقع هم نسبتا گرون بود فکر کنم سال ۹۷ چهارصد تومن بود اونزمان طلا گرمی صد و پنجاه تومن بودش

خوب اینه ای جدید نیست دوست من سال ۹۷ عروسی کرد رفتیم جهاز بخریم سینی اینه ای برداشت حالا دقیق این شک ...

من برا استفاده نميخوام برا دكور ميخوام اين سيني هم تو حيات سبز ديدم 

2809