2777
2789
عنوان

کسی ک گوشی شیائومی داره بیاد لطفا

77 بازدید | 7 پست

برای من نوت ۸ و چند ساله استفاده میکنم

کابل شارژم خراب شد

یکی جدید گرفتم

اول ک یکساعت بیشتر تو شارژر بود پنج درصد اینا شارژر گرفت

گوشی رو راه اندازی مجدد و اینا کردم

بعد تایم گرفتم. تو یکساعت از حدود ۲٠٪ شارژ گرفت

کابل ایراد داره؟ 

اخه کلا یادم نمیاد قبلنا تو چه تایمی شارژر میگرفت🤦🏼‍♀️ک مقایسه کنم

کاربر سال ۹۸ هستم

برا من ۶۷ واته تو ۴۰ دقیقه فول میشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره احتمالا آداپتور یا کابل مشکل داره برا اطمینان ببین از اطرافیان کی شیائومی داره از شارژر اونا است ...

متاسفانه کسی در دسترس نیست، همسرمم میخواد کابلو پس ببره

گفتم بپرسم شاید اصن با توجه ب کارکرد گوشیم و...  این تایم طبیعی باشه، الکی نبره برا فروشنده دردسر شه. 

نه اخه کلا شارژرم سالم بود، خودم بد از گوشیم جدا کردم، سوکتش یهو کنده شد، منظورم اینه ک مطمئنم اداپتور سالم بوده

کاربر سال ۹۸ هستم
خب فکر کنم ب باتری و مدل گوشی ام ربط داشته باشه، چون قبلا بنظرم انقد سریع ام شارژ نمیشد برا من😅مرسی ...

خخخخ 😄برا من پوکو اف ۴ هستش شارژرش فسته با قدرت ۶۷ وات،اما برا مادرشوهرم شارژرش ۳۳ واته دیرتر شارژ میشه حتی اگه از شارژر من استفاده کنه تاثیری نداره چون گوشیش ساپورت نمیکنه

خواهش میکنم😚

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

متاسفانه کسی در دسترس نیست، همسرمم میخواد کابلو پس ببرهگفتم بپرسم شاید اصن با توجه ب کارکرد گوشیم و. ...

خب وقتی سوکت خراب شده به خاطر اینم میتونه باشه. کابل بدبخت چیزیش نیست