2777
2789
عنوان

بیاین دارم جون میدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 44 پست
دخترا خیلی بدخبتن

یجورایی بخشی از زندکیشونه بخاطر هورمونا واز طرفی ذات وروحیه،بدبختی بخاطر خودشونه که الکی وابستن وخودشونو یه موجود ضعیف میبینن که باید انتخاب بشن از طرف دیگری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی سرنوشت ما از قبل تعیین شده!؟قبول داریشاید کاعنات .. درست باشه ولی تا خدا نخود برگی از درخت نمیاف ...

نه اصلا

اگه قرار باشه از قبل مشخص باشه که قدرت اختیار ما زیر سوال میره

انسان هاله هاش مدام در حال تغییره بخاطر همینه که میگم باید مراقب باشیم هاله هامون تیره نشه

اتفاقاتی که باید بیوفتن برای رسیدن ما به خوشبختی میوفته حالا براساس هاله و تفکری که خودمون ساختیم میتونیم تغییرش بدیم کمی

ارهحرفتون صحیحه من دیگه تاوان هیجی ندارم نمیدونم چرا خرا باهام اینکار کرد یه ازدواج برای خدا کاری ند ...

اون ادم اشتباه بوده

همه چی که ازدواج نیست

اینکه ازدواج نکنی خیلی بهتر از اینکه طلاق بگیری یا توی اون زندگی هرروز اذیت بشی

مطمین باش این جدایی به نفعت بوده

این چه حرفیه خدا آفرید و ول کردم الذی خلق فسوی ثم قدر و فهدی قران بخونید چهار تا کتاب بخونید کائنات ...

داش ناراحتی نخون خب

این تفکر منه و بهش باور دارم

خدایی که توی ذهن شماست با خدایی که توی ذهن منه متفاوته

داش ناراحتی نخون خباین تفکر منه و بهش باور دارمخدایی که توی ذهن شماست با خدایی که توی ذهن منه متفاوت ...

تفکرات غلطتون را لازم نیست همه جا عنوان کنید یکم‌مطالعه کنید تاریخ ادیان بخونید اصلا در مورد کائنات کرات فضا بخونید 

انشاالله سالم باشید 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
تفکرات غلطتون را لازم نیست همه جا عنوان کنید یکم‌مطالعه کنید تاریخ ادیان بخونید اصلا در مورد کائنات ...

چرا باید منبعم قران باشه که جز خودش هیچیو صحیح نمیدونه؟🚶‍♀️مطالعه کردم و نتایج مثبت تمام این مطالعاتمو ‌دیدم و بخاطر همین اینجا عنوان کردم

همچنین شما

چرا باید منبعم قران باشه که جز خودش هیچیو صحیح نمیدونه؟🚶‍♀️مطالعه کردم و نتایج مثبت تمام این مطالعا ...

قران را کامل خوندید بعد در موردش نظر میدین؟؟؟!!!!! مطالعه کنید کتاب بخونید کتابای دقیق و با سند بخونید 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

درکت میکنم چون خودمم این شرایط رو تجربه کردم 

باید سعی کنی کم کم باهاش کنار بیای گریه کن زاری کن خودت خالی کن ولی از یه جایی به بعد سعی کن حواستو پرت کنی 

سال دیگه اونموقع هیچی یادت نیست به شرطی که خودت به خودت کمک کنی