2777
2789
عنوان

پسر قبلی داستانش

140 بازدید | 11 پست

من با یه پسر اراکی دوست بودم که دانشجوی پزشکی بود پولدار مهربون همه جی تموم تو سه سال رابطه یه بار حرف بیشرفانه نزد بهم و خیلی با حیا بود تا اینکه یه روز متوجه شد من براش طلسم گرفتم و همه چی بهم خورد 

فقط من موندم اون از کجا فهمید که من براش طلسم زدم

راست میگن سر اراکیا رو نمیشه شیره مالید بچها دلم میخاد بمیرم بمیرم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر چه طلسمی گرفتی ؟😑تاپیک قبل که گفتی گفته فقط واسه رابطه میخوادت که کات کردی تاپیکت فیکه تبلیغه ...

نه رل جدید زدم یه هفته با این پسر جدیده بودم 

تاپیک قبلیام رو بخون گفتم مامانش نزاشته 

نه رل جدید زدم یه هفته با این پسر جدیده بودم تاپیک قبلیام رو بخون گفتم مامانش نزاشته

اهان اراکی اکسه اکسه 

اون بی تربیت اکسه 

متوجه شدم 

کار بدی کردی دیگه نکن این کارای شیطانی عاقبت نداره توبه کن تاثیر منفی تو زندگیت نذاره

بعدشم دیدی که اثر نداره اگر داشت کات نمیکرد

ولی اگر پزشکی نمیهوندو پولدار نبود عمرا نزدیکش نمیشدی اینکه دنبال پسر با شرایطه خوبی بد نیست ولی به ...

من شنیده بودم اراکیا جادو جنبل بلدن ولی نمیدونستم در این حد که بفهمه طلسمش کردم حتی ادرس طلسمم داد بهم