دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه صداقته طرف میتونه بمونه میتونه نمونه رک خواستشو گفته
وقاحته
این مسائل تو اروپا هم اینجوری نیس بری به کسی بگی من فقط پی رابطه ام میزنه تو دهنش میگه هرزه ای برو پی هرزه ها
یه ادم هرزه فقط هدفش از دوستی رابطه اس
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
من بهش رو ندادم یه چند باری گفت چهره شیطونی داری شیطونی هم میکنیم من چیزی نگفتم دوباره گفتش من ذهنم ...
خب اشتباه کردی چیزی نگفتی وقتی کسی داره بد صحبت میکنه بهش بفهمدن حد خودشو بدونه نکه یجوری رفتار کن طرف بگه عاره دختره موافقه و بدش نمیاد
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
وقاحته این مسائل تو اروپا هم اینجوری نیس بری به کسی بگی من فقط پی رابطه ام میزنه تو دهنش میگه هرزه ا ...
قبول دارم حرفتو ولی انقد تو دانشگام و محل کارم میبینم پسرایی که مدتی با دختره میمونن بعد میگن قصد ازدواجم داریم بعد گندش در میاد که هر شب با یکین کلا کار پسر ک خیلی زشته ولی من منطورم اینه بهتر از این عوضیایی ک همه جوووره گول میزنن
با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
قبول دارم حرفتو ولی انقد تو دانشگام و محل کارم میبینم پسرایی که مدتی با دختره میمونن بعد میگن قصد از ...
همشون آشغالن