2777
2789

زیر یه پست یه حرف خیلی زشت به امام حسین زده بودن خوندم تمام بدنم گر گرفت نتونستم جواب ندم جواب دادم باز یه حرف زشتتر به من زد

خودم کم مشکل داشتم اینم اضافه شد نصفه شبی

ادم مذهبی نیستم ولی بعضی از اعتقادا از بچگی درونم‌ نهادینه شده

بنظرتون اشتباه کردم جوابشو دادم

البته بار دوم دیگه ادب رو‌گذاشتم کنار مثل خودش جواب دادم

چطور بعضیا انقد پستن واقعا توش موندم

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

خیلی خرن بعضیا من اکثرا کامنتهای پستهای مذهبی رو نمیخونم یه عده روانی چرت و پرت میگن آدم نمیتونه چیزی نگه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

مث خودش جوابشو بده و صد پله بدتر از خودش از این آدما خیلی هستن...

منم مذهبی نیستم و بی حجاب کاملم ولی مسلمون که هستیم...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مث خودش جوابشو بده و صد پله بدتر از خودش از این آدما خیلی هستن...منم مذهبی نیستم و بی حجاب کاملم ولی ...

همینا هم دم از آزادی و احترام به عقاید میزنن در حالی ک خودشون اصلا رعایت نمیکنن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
مث خودش جوابشو بده و صد پله بدتر از خودش از این آدما خیلی هستن...منم مذهبی نیستم و بی حجاب کاملم ولی ...

اخه فحش بلد نیستم نمیدونم اینجور مواقع چی باید گفت

جواب که داد چند دقیقه هنگ بودم و معنی کلماتو تو ذهنم مرور میکردم انقد بی دستوپام

منم کاملا ازادم حتی نماز نمیخونم ولی بعضی چیزا انگار تو خونتن چیزی بشه به جوش میاد

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

من تاحالا ندیدم و نشنیدم که کسی با چت و بحث مجازی سر مسائل اعتقادی مجاب بشه و تغییر باور بده

فلذا اگر طرف حرف بزنه یا عقیده ای داشته باشه که نتونم تحمل کنم یا طرف رو آنفالو میکنم تا نبینم و نشنوم، یا یه جواب کوچیک و بدون ادامه میدم و رد میشم، بحث نمیکنم با کسی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بعضیا رو باید رها کنی ،،هرچی جواب بدی بیشتر پاچه میگیرن ،،با اینکه میدونن خودشون تو اشتباهن ولی نمیخ ...

زیاد دیدم توهین کردن ولی این یکی خیلی زننده بود نتونستم خودمو کنترل کنم 

من اوایل اونقدر سر بحثای قومیتی دعوا میکردم که نگو، جوری که سردرد میگرفتم. بعد کم کم چشممو رو اون کامنتا بستم و ریپ نزدم چون دیدم اونا احمقن توهین میکنن من چرا عین اونا به کلی آدم توهین کنم

همینا هم دم از آزادی و احترام به عقاید میزنن در حالی ک خودشون اصلا رعایت نمیکنن

آفرین....

دقیقا مثال کسیه که میگه آدمای بی استخون حرف از خانواده دار بودن میزنن آدمای بی ادب حرف از با شخصیتی و ادب میزنن...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

من کامنت این ادممارو نمیخونم چون واقعا اعصابم خراب میشه و میفهمم چقدر ادمای کثیفی اطرافمون دارن زندگی میکنن با افکار داغون 

توام نخون ...ادم اگه جواب بده باید عین خودشون بشه ج نده هم که ناراحت میشه 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با این آدما دهن به دهن نشو ول کن اینا قید و بند ندارن هرچی به دهنشون میاد برمی‌گردن میگن اعصابت خورد ...

به هدفشم رسید

اعصابم داغونه 

فضای اینستا ب شدت سم و مخربه .

یکی ادم کامنت میخونه این حجم از بی فرهنگی و بی اعتقادی بعضیا رو نمیتونه درک کنه .

تو اینستا چیزی ب اسم حیا و شخصیت وجود نداره .

منم بعضی موقعه ها میخام کامنت بزارم ولی  میدونم یه سری افردا بی فرهنگ میان هرچی لایق خودشونه بار من کنن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..