2777
2789

دلتون ازش کاملا سیاه میشه ؟من کاملا دلم سیاه میشه وقتی میبینم یه مرد یه زن رو اذیت بکنه دیگه دوست دارم مرده رو بکشم 

صادقانه بگید شما هم مثل منید ؟

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده یک بار تو بانک ی زن وشوهر دعواشون شد شوهره زد تو گوش زنه صدای شکستن غرور زنه تو بانک پیچید

ای وای چقد بد  خدا لعنت کنه شوهرشو 

نه ، من یاد گرفتم هیچکس و قضاوت نکنم ، مثلا یادمه تو فامیل من فقط رفتارهای مرد رو میدیدم و وقتی رفتم نزدیکتر و رفت و آمد کردم باهاشون دیدم زن خیلی رو اعصاب مرد بود تو خونه ، پس استثنای مردهایی که مریضن ، در پس هر اعصاب خوردی مردی ، زنی بدتر هم هست 😁 

نه ، من یاد گرفتم هیچکس و قضاوت نکنم ، مثلا یادمه تو فامیل من فقط رفتارهای مرد رو میدیدم و وقتی رفتم ...

من نمیتونم قضاوت نکنم بازم از مرده بدم میاد 

نه ، من یاد گرفتم هیچکس و قضاوت نکنم ، مثلا یادمه تو فامیل من فقط رفتارهای مرد رو میدیدم و وقتی رفتم ...

هرکی رفت رو اعصاب کسی مجازه بزنه؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻