2777
2789

میگن برمیگرده

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیزر برو ۸جلسه

بعدش اقدامتو شروع کردی هم برو

ولی یجوری تنظیم کن ک ب قبل از تخمک گذاریت بری لیزر

و تا قبل از پریودی نری

اینجوری هم اقدام داری هم جلسات لیزرو

چون بعده ۸جلسه هردوماه یا هفتاد روز واست میزنه ک بری

لیزر برو ۸جلسهبعدش اقدامتو شروع کردی هم بروولی یجوری تنظیم کن ک ب قبل از تخمک گذاریت بری لیزرو تا قب ...

یعنی عزیزم هشت جلسه کامل کنم

بعدش اقدام کنم

توی بارداری بدنم کم مو باقی میمونه 

چون می‌دونی بارداری شیو خیلی سخت 

می‌خوام از این بابت خیالم راحت بشه 

اما فکر نکنم به شارژ برسم اگر باردار بشم 

یعنی عزیزم هشت جلسه کامل کنمبعدش اقدام کنمتوی بارداری بدنم کم مو باقی میمونه چون می‌دونی بارداری شیو ...

مگه نگفتی ۸جلسه بری بعد اقدام کنی؟

خوب جلساتتو برو 

بعده ۸جلسه احتمال شارژش واسه هرماه خیلی کمه

احتمالا یا میگه دوماه ی باربیا یا ...

اون زمان هم موهات کمتر شدن هم برنامه ریزیات اسونتره ک تا قبل پری یا موعدت لیزر نری

یا قبل تخمک گذاری و بعداز تموم شدنه پریودت بری لیزر

اگه نصفه ول کنی لیزرو

بله برگشت ک داره هیو

موهایی ک نازک یا کرک بودن هم بهش اضافه میشن و رشدش.ن بیشترمیشه...

مگه نگفتی ۸جلسه بری بعد اقدام کنی؟خوب جلساتتو برو بعده ۸جلسه احتمال شارژش واسه هرماه خیلی کمهاحتمالا ...

می‌خوام خیالم راحت بشه هشت جلسه کامل کردم 

شارژ به قول شما بعد پاک شدنم برم 

اگر باردار شدم موها بر نمیگرده 

وقت و هزینه ام از دست بدم 

می‌خوام خیالم راحت بشه هشت جلسه کامل کردم شارژ به قول شما بعد پاک شدنم برم اگر باردار شدم موها بر نم ...

ببین لیزر و باید مدتهابری مثلا یکسال یابیشتر 

همیشه هم برنیگرده ولی شدتش ب سرعت نیس و ب مرور کم کم زیاد میشه

شماجلساتتو برو

اقدامتم شروع کن

هرزمان باردارش ی نرو

دوران شیردهی هم فکرکنم منع لیزر باشه...نمیدونم اینو دقیق

ببین لیزر و باید مدتهابری مثلا یکسال یابیشتر همیشه هم برنیگرده ولی شدتش ب سرعت نیس و ب مرور کم کم زی ...

حالا جاریم قبل بارداری رفت شیر میده 

نمیشه لامصب ازش بپرسم 

برگشتن یا نه 

متوجه میشه قصد کردم 

تو بارداری به خاطر تغییرات هورمونی موها برمیگرده بهتره بعد بارداری لیزر کنید

یه مرکز لیزر میشناسم تو اصفهان هم دستگاهشون محشر و به روزه هم اپراتورشون دقت کار بالایی داره بهداشت رو خیلی خوب رعایت می‌کنند و قیمتشونم به نسبت مراکز دیگه مناسب تر هست به دوستان اصفهانی پيشنهاد میکنم حتما این مرکز لیزر رو امتحان کنند.

09217870776

حالا جاریم قبل بارداری رفت شیر میده نمیشه لامصب ازش بپرسم برگشتن یا نه متوجه میشه قصد کردم

برات توضیح دادم ک..

عزیزم ببین خودمو مثال میزنم چون ازوضعیت موهات خبرندارم ک

من پر موام کلا.ینی حتی رو با.سنم هم مو دارم ولی زبر نیس اصلا

لیزر میرم جوابم گرفتم فرداپس فردا جلسه دوممه(البته قبلانا رفتم چتدین جلسه ولی نصفه ول کردم)مثال میزنماااا..مثلا من قراره ۸ماه دیگه اقدامو شروع کنم.ازالان تا ۸جلسه لیزر هرماهو میرم.بعد ک اقدامم شروع کردم جلسات لیزرو خودم جوری میچینم ک یا قبل از تخمک گذاری باشه یا بعداز پریود..ینی تایمی ک تخمک گذاری دارم اقدامو شروع میکنم تا زمان موعدم یا تاخیرم دیگه لیزرو نمیرم..اگه این مابین اقدامم گرفت ک هیچ نمیرم لیزرو تا بعده زایمان یا شیردهی

ولی اگه نگرفت باز این روندو ادامه میدم تا هم لیزرمو برم هم اقدامو داشته باشم.حالا شدو اقدامم گرفت

تملیف مو و لیزر وی میشه؟؟تو سه چهارماهه اول انتظار برگشت نداشته باش.اگه موهات خیلی باشه بعداز پنج ماهگی منتظرباش تا موهات برگردن.اگه تا یکسال از اخرین شارژ لیزرت گذشته باشه

شدت برگشت موها بیشترمیشه چون ریشه مو توی ی سال کامل رشد میکنه و لیزر هم نرفتم شده نور علی نور

این مثال واسه خودمه ک پرموام

حالاشما حجم موهات کمترباشه امکان برگشت موهات دیرتره

بعدشمم توباردا ی بخاطر هورمونات ممکنه اصلا موهای زائدت رشد نکنن بخاطرتغییر هورمون

چون این اتفاق میفته دیدم از بعضی از خانما

حالامتوجه شدی؟؟؟

نه ماه نریدوسال نری شیر میدی دیگه توف توی هشت جلسه 😭😭😭😂

😂😂😂

عزیزم توی نه ماه میتونی شیو کنی

توی دوران شیردهی منع لیزر بعضیامیگن هس بعضیا میگن نه

بعدشمم تا دوسالگی بچت اصلا شیر نداریااا دیگه اخراش پوست خالیه🤣🤣🤣خواهرم ک اینطوری بود

اون دوس داشت بچشو تااخر دوسالگی شیر بده ولی یکسالونیمه بود ک خواهرم کرونا گرفت و محبورا ازبچه اتاقشو جداکرد این شد ک از شیرهم گرفته شد ولی تاهمون یکسالونیمه بچش هم میگفت دیگه شیرنداشتم فقط پوست خالیو بچه مک میزد ولی خو اون ته ته شاید دوسه قطره هم گیرش میومد😂😂😂😂

اصلافکرشو نکن

برو لیزر

بعد برو اقدام

بعدشمم ایشالله ک زودتر باردارشی ولی امثرا تا باردارشدن چندماه طول نیمشه..

شایدتااون زمان اصلا اپراتورت بگه سالی ی بار بیا چون مو نداری

بسپارش ب خدا و برنامه ریزی کن

دیگه بقیه رو خدا تعیین میکنه

2810