2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناز😁

باورکن اینا نازن کاش منم یه خواستگار دومتری داشتم افسوس که هرکی اومد ۱۶۰بود😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ناز؟ طرف این همه قد علم نکرده تو بگی ناز داداش....

کجاش واقعا ترسناکه اخه من دومتری بیاد سمتم اصلا نمیترسم اصلا 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اوه چ‌بلنده ‌دیگ‌زیادی بلندواقعاقشنگ‌نیستشوخرمن یکو۹۳ میگم‌زیادی بلنده بیشتراز یکو۹۰ اصلاخوب نیست

یعنی الان والیبالیستا باید بی زن بمون؟ نصف بالای دومترن، تازه همشونم زناشون قداشون کوتاهه 

نامزد من ۱۹۰ئه ولی هر اسمی میشه روش گذاشت ب جز ناز😂من بهش میگم گولاخ

😂نگو اینا گوناه دارن ☹️اونایی که شوهرای قدبلند دارن خدا واقعا دوسش.ن داره و خوشبختن 

کجاش واقعا ترسناکه اخه من دومتری بیاد سمتم اصلا نمیترسم اصلا

مام نمی‌ترسیم، ولی نازم نمیگیم. میگیم ماشالا هدف شبیه سازی علم یزید؟ (البته من خودم قدم تو خانوما بلنده ولی خوب) 

خب خودت هم همچین کوتاه نیستی هابعدش هم حالا باهاش صحبت کن ببین از لحاظ اخلاق و خانواده به هم می‌خوری ...

مگ گفتم کوتاهم من خودمم قد بلندم با ۱۸۵ ب بالا اوکی میشم همیشه دوس پسر قبلیمم ۱۹۲ بود قدش 

اما این ترسیدم گفتم نکنه مشکلی داره ک انقدر بلنده 

مث اینکه ی خانم ۱۹۰ باشه به نظرت عجیب نیس؟ 

یعنی الان والیبالیستا باید بی زن بمون؟ نصف بالای دومترن، تازه همشونم زناشون قداشون کوتاهه

نگفتم بی زن بمونن گفتم قشنگ‌نیست

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
2810