2777
2789
سلام عزیزم دختر من از دو ماهگی یا سه سالگی قرص خورد.خدا رو شکر خوب شد.شما هم نگران نباش ایشالا خوب م ...

الحمدلله چه شاد شدم

بچه الان چند سالشهذ؟؟

سالم الحمدللهذ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الحمدلله چه شاد شدمبچه الان چند سالشهذ؟؟سالم الحمدللهذ؟

الان دخترم ۶ سالشه. تا ۱ سالگی هر ماه آزمایش داشت بعدش دوماه یه بار .

طفلکی رو سوراخ سوراخ میکردن تا نمونه بگیرن اینقدر گریه میکرد و جیغ میزد هرکی تو آزمایشگاه بود دلش کباب میشد.برای ویزیت هم باید میرفتیم یه شهر دیگه تو استان خودمون دکتر خوب نبود . خیلی روزای سختی بود .کاملا حالت رو درک میکنم.اینکه حواسم باشه و یادم نره صبح به صبح ناشتا قرصشو بدم.😔تا ۵ سالگی هم ۶ ماه یه بار چکاپ می‌بردم که خیالم راحت بشه.حتی دختر دومم هم که بدنیا اومد تا ۴ ماهگی هرماه ازش آزمایش می‌گرفتیم.دکترش میگفت این مشکلی نداره ولی نگران بودم مثل خواهرش باشه و دیر متوجه بشیم.کوچولوی شما اصلا چند سالشه؟

کجاست؟؟التماس دعاااخدا به بچم رحم کنه معجزه کنه

امام رضاس... ضریح آقاس 

ی پیجی هس هرروز دوبار لایو میزاره 

عکس اینا رو هم توی کانال میزاره 

انشالله الهی آمین 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
الان دخترم ۶ سالشه. تا ۱ سالگی هر ماه آزمایش داشت بعدش دوماه یه بار .طفلکی رو سوراخ سوراخ میکردن تا ...

میفهممممممم میفهممممممم الهی همه بچهای جهان صحیح سالم باشن

خداروشکررر که خوب شد

کاش قسمت بچه منم سلامتی تام باشه

۲سالشه

قربون اقا امام رضاااااخدا بحق امام رضااا طفلم شفا بده

الهی آمین 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖