2777
2789
داداش من خیلی جذاب مغرور زود عصبی میشهاحساساتی مهربون بخشنده عاشق خانوادشبه شدت شوخ

چقد مشخصات منو گفتی 

والا من بجز خودم دو تا مردادی دیگه میشناسم 

اصلا شبیه هم نیستیم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
بشدت بی اعصاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااب

تایید میکنم😂

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیللی خوبیم😁😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ما اردیبهشتیا که رابطمون باهاشون خیلی شکرابه🤧

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
چقد مشخصات منو گفتی والا من بجز خودم دو تا مردادی دیگه میشناسم اصلا شبیه هم نیستیم

خوب آدم داریم تا آدم 

مثلا داداش من خانوادش و خیلی بیشتر از دوست دخترش دوست داره بعد جوگیری میاد یکدفعه بغلم میکنه 

مغرور و بسیار زیبا البته اطرافیان من اینطور بودن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
پکیج کامل😂😂

بللله😂😂

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

لجباز رو یادم رفت اضافه کنم 

و برای زندگیشون برنامه دارن و بی گدار ب آب نمیزنن و همه چیزش رو حساب کتاب 

فکرهای اقتصادی بزرگی دارن 

و همیشه سعی میکنن هدف ها رو ب واقعیت تبدیل کنن 

مغرور هم ای بگی نگی هستن 

بنده یک عدد مردادی هستم😂🙋‍♀️

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

خیلی بامرام به شدت با مرام و هوا رفیقش ن رو دارن خانواده دوست اصلا عالی 

خودم خردادی ام ولی هم مامان و داداشم مردادی ان رقیق مردادی هم دارم عالین اصلا 

فقط یه زره پیشرفت بقیه حسادت میکنن نه همشون البتخ

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

2810