2777
2789
من قرار بود انجام بدم، ولی آخرش گفتن به جاش آمینوسنتز انجام بدم. چطور مگه؟

من باید انجام بدم تو یازده هفته دوتا متخصص معرفی کردن بهم ..میخاستم ببینم کارشون چطوره  یکم استرس دارم 

لعلی نیا و عابدینی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باید انجام بدم تو یازده هفته دوتا متخصص معرفی کردن بهم ..میخاستم ببینم کارشون چطوره یکم استرس دا ...

من رفتم پیش لعلی نیا. کارش خوب بود به نظرم، من چهارشنبه پیش رفتم، الان مشکلی ندارم شکر خدا

من رفتم پیش لعلی نیا. کارش خوب بود به نظرم، من چهارشنبه پیش رفتم، الان مشکلی ندارم شکر خدا

خداروشکر که خوب بود عزیزم چقد طول کشید نمونه گیریتون بعد همونجا استراحت کردید؟آخه میگن  دو  سه ساعت باید استراحت کرد 

خداروشکر که خوب بود عزیزم چقد طول کشید نمونه گیریتون بعد همونجا استراحت کردید؟آخه میگن دو سه ساعت ...

من تو مطب حدود بیست دقه نیم ساعت رو تخت دراز کشیدم ولی بعدش دیگه رفتم آزمایشگاه 

تو خونه هم که اومدم تقریبا استراحت کردم 

ولی خدارو شکر برای منم مشکلی پیش نیومد 

ببخشید لعلی نیا تو مرکز دکتر اخلاقپور هستن؟

بله اما دیگه خود آقای اخلاق پور انجام نمیدن و به جا خودشون دکتر لعلی نیا و عابدینی انجام میدن سی وی اس رو... لعلی نیا کارشون خیلی خوب بود خداروشکر من راضی بودم اخلاقشون هم عالی