2777
2789
عنوان

همش میگن نی نی ت چرا بی جونه😭 میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 55 پست
بهداشت میگه خوبه... مردم همه میگن شیر خشک بده جون بگیره

مردمو ولش

بچتو شیرخشکی نکنیاااا

شیرخودت بهترین غذاس واسش

وزن بچتم خوبه

اکثرا شیرخشک میدن ب بچه تپل میشه 

تا یکیومیبینن ک شیرمادرمیخوره اینجوری میکنن

ینی دیوونه میشم اینجوری میشنوممممممم

ب دخترت برس باخیال راحت

عشق کن باهاش

اذیتشم نکن سر شیر

آشرشته جان فسقلیه که وروجکت😄😄اسی وزنش کمه بنظرمحتما ببر متخصص و اگر قراره شیرخشک بدی بانظر متخصص ب ...

اره عزیزم یه فسقل هست بخاطر مشکل قلبش وزن گیریش کنده دکترش هم تاکید کرده که وزن بگیره ولی نمیشه شیر خشک هم هر کار کردم نخورد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی داره عزیزم

خوبه بچه شیر خشک بخوره باد کنه همش تو چشم باشه بترسی چشم بخوره

دختر منم نوه اولی پسری خانواده شوهرمه نوه اولی خانواده خودمه خیلی هم ریزه میزه و لاغربود

همه بهم میگفتن ضعیفه و فلانه و من اهمیت نمی‌دادم میگفتم استخون بندیش اینجوریه

مهم اینه بهداشت بگه نرماله حرف بقیه اهمیت نداره

خواهشاً بچه رو دو هوا نکنین بین شیر مادر و شیرخشک

مهم سلامتشه

بقولا اینکه بخوای بچه رو بزور چاق کنی یه جور طمع حساب میشه

چاق بشه ک چی

برو دختر جان الکی جوش نزن . 

بچه اول من تو یک‌سالگی ۹کیلو بود . خانواده شوهرم گیر میدادن  بلد نیستی بچه داری کنی لاغره.

بچه دومن کلا خودش تپل بود غذاش مث هم سن های خودشه ولی از تولد درشت بود . یکسره میگن چکار می‌کنی چاقه چخبره . 

وجودش سالم باشه اکیه. چکار داری بچه رو 

ولش کن اینها چون شیرخودتو میدی میخوان شیر تورو بکوبن میخوان ایراد بگیرن ب تو 

تو الان اگ شیرخکشم میدادی میگفتن ای وای شیرخشک دادی. ب بچه خودتو‌راحت کردی شیر خودتو ندادی 

شیرخشک دردسر نفخ و اروغ و استفراغ و یبوست و اسهال این چیزها داره ایا بسازه بهش ایا نسازه الانم ک همش شیرخشکا گم‌میشن بسختی باید تو داروخونه ها یپدا کنی هر دفعه ی برندی گم‌میشه 

مهم اینه بچت تنش سالم باشه تپلی لاغریش مهم نیست 

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
الهی بمیرم مشکلش چیه مگه

خدا نکنه عزیزم 

دوتاسوراخ داره قلبش که باعث شده قلبش هم بزرگ بشه از دوماهگی داره قرص میخوره حالا آذر ماه نوبت دکتر داره گفته اگه تعقیری نکرده باشه مجبوریم عمل کنیم چون باعث شده قلبش بزرگ بشه فعلا با دارو کنترل کردن خیلی نگرانم کاش وزن میگرفت تا سوراخ ها بسته بشن 

خدا نکنه عزیزم دوتاسوراخ داره قلبش که باعث شده قلبش هم بزرگ بشه از دوماهگی داره قرص میخوره حالا آذر ...

دورت بگردم نگران نباش دیگه الان غذاشو مقوی کن

سرلاک بده تا وزن بگیره

انشالله آذرماه با لب خندون و دل شاد از مطب دکتر برمیگردی و مشکلش حل شده فسقل خاله😍♥😘

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دورت بگردم نگران نباش دیگه الان غذاشو مقوی کنسرلاک بده تا وزن بگیرهانشالله آذرماه با لب خندون و دل ش ...

فدات عزیزم غذا میدم بهش فرنی حریره سرلاک هم دادم بهش دوتا قوطی امروز سوپ دادم بهش سیب گلاب هم میپزم میدم بهش موز هم میدم دیگه همه تلاشم میکنم از ۵ ماهگی کمکی شروع کردم از شانس سرما هم خورد این چند روز 

فدات عزیزم غذا میدم بهش فرنی حریره سرلاک هم دادم بهش دوتا قوطی امروز سوپ دادم بهش سیب گلاب هم میپزم ...

بلادوره عزیزم♥♥

سوپ حتما با عصاره قلم باشه مقوی تره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
آشرشته جان فسقلیه که وروجکت😄😄اسی وزنش کمه بنظرمحتما ببر متخصص و اگر قراره شیرخشک بدی بانظر متخصص ب ...

آره پس فردا وقت گرفتم 

مادرم میگه فرنی و لعاب برنج شروع کن 

2810