2777
2789
عنوان

همش میگن نی نی ت چرا بی جونه😭 میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 55 پست
دخترم از دو طرف نوه لوله... دیگه مخم خوردن... خب من که به بچه گشنگی نمی‌دم چیکار کنم وزن نمیگیره

ول کن بابا انقد حرف شنیدم سر این بچه ها که نگو هروقت گفتن بگو دکترش میگه همه چیزش نرماله اصلا ناراحت نشو آدم افسردگی میگیره از حرفاشون مگه خودشون چجور بچه داری کردن؟الان برا ما نظر میدن

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
ببین بعضیا کلا ریزه میزه هستنهمه بچه ها قرار نیست درشت و چاق باشنیسریا وقتی کوچیکن خیلی کوچولو هستن ...

همش میگم نکنه ب بچم ظلم کنم.. ..دندون دربیاره لاغر تر بشه که دیگه هیچی نمی‌مونه ازش... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن بابا انقد حرف شنیدم سر این بچه ها که نگو هروقت گفتن بگو دکترش میگه همه چیزش نرماله اصلا ناراحت ...

بخدا یجور میگن وای بچت جون نداره دل خودم کباب میشه میگم خدا چیکار کنم اخه

همش میگم نکنه ب بچم ظلم کنم.. ..دندون دربیاره لاغر تر بشه که دیگه هیچی نمی‌مونه ازش...

نه اینجوری نیست عزیزم 

با دکتر که حرف زدی اگه هم بهت گفت نرماله بهش بگو همچین تصمیمی داری و به فکر روزهایی که دندون دربیاره و... و میخوای شیرخشک بهش بدی خودش مکمل غذایی و شیر بهت معرفی میکنه

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
نه اینجوری نیست عزیزم با دکتر که حرف زدی اگه هم بهت گفت نرماله بهش بگو همچین تصمیمی داری و به فکر رو ...

حتما میرم 😔😔 حالم خیلی گرفته س کاش زودتر به فکر بودم 

اگه بهداشت میگ خوبه حرف هیچکسو گوش نکن باید طبق نمودار رشد بره بالا ن زیاد ن کم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
بهداشت میگه خوبه... مردم همه میگن شیر خشک بده جون بگیره

ببین وقتی روی نمودار رشدش نرماله پس نگران نباش مردم پدرتو درمیارن اگه بخای به حرفشون باشی.. تو خودت الان به اندازه ی کافی چالش داری پس بیخیال حرف بقیه.. اگه گفتن بگو بهداشت و دکتر گفته نرماله 

بچه من ۷ ماهشه ۶کیلو نیم هست شیر خودم میخوره

آشرشته جان فسقلیه که وروجکت😄😄

اسی وزنش کمه بنظرم

حتما ببر متخصص و اگر قراره شیرخشک بدی بانظر متخصص باشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بیخود میگن به حرفشون گوش نده 

شیر خشک چاقی کاذب میاره خودت غذاهای مقوی و آبدار بخور سیرت زیاد شه، شش ماه گیو که گذشت دیگه غذاهم میدی خیالت راحته 

شیرخشک پدره آدمو در میاره، منم به حرفه بقیه گوش دادم بعدش انقد پشیمون شدم که گریه میکردم چرا فقط شیره خودمو ندادم

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

2810