2777
2789
عنوان

خودایمنی د بارداری و هپارین

84 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من آی وی اف کردم الان ۱۴ هفتم و از اول روزی دوتا هپارین زدم.دکتر زنانم گف هپارینو قطع کن ولی بعد که گفتم خودایمنی دادم گف فعلا بزن تا بری پیش دکترت اون نظر بده.البته اونم هیچ وقت نگفته هپارین بزن.حالا من قراره برم آزمایش سل فری گفته ۴۸ طاعت قبلش هپارین نزن.اشکالی نداره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بلهولی اون فقط قرص داده هیچ وقت از هپارین حرف نزده قرار بیست روز دیگه که میرم ازش بپرسم ادامه بدم یا ...

هپارین رو دقیقا برای چی میگیرین؟ 

مشکل انعقادی دارین؟

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
هپارین رو دقیقا برای چی میگیرین؟ مشکل انعقادی دارین؟

خودایمنی دارم سی دی مارکرها مشکل دارم ولی دقیق نمیدونم مشکلم چیه

تو تاپیکهام هست اگر بلدی میشه نگاه کنی ؟

خودایمنی دارم سی دی مارکرها مشکل دارم ولی دقیق نمیدونم مشکلم چیهتو تاپیکهام هست اگر بلدی میشه نگاه ک ...

پس پنل انعقادی رو آزمایش ندادی درسته؟ 

سی دی مارکر ها فقط مربوط به ایمنیه و درمان سرم که شما استفاده کردید 

طبق تجربه دوروز هم آمپول رو نزنید مشکلی پیش نمیاد 

نظرت دکترتون چیه؟

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
پس پنل انعقادی رو آزمایش ندادی درسته؟ سی دی مارکر ها فقط مربوط به ایمنیه و درمان سرم که شما استفاده ...

آزمایش یه صفحه دیگه هم داره.بزار الان اونم میفرستم

دکتر ایمنیم اصلا هیچ وقت نگفته هپارین استفاده کن ولی من چون دیدم تو سایت همه استفاده میکنند گفتم تا چند روز دیگه که میرم پیشش بازم استفاده کنم

من دوسه روز ب سرکلاژ نزدم تا یه هفته بعد گمونم دوباره دوهفته ب زاییدن من مشکل سقط مکرر داشتم انعقادی ...

عه خب پس دو روز مشکلی نیست

من یدونه سقط داشتم تو ۵ هفته

2810