2777
2789
عنوان

سر نوزادم جیغ می زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 85 پست
عزیزم نوزاد تا دو ماه نمی‌بینه بشنوه هم متوجه چیزی نمیشه اینکه یه مادر یه وقتایی کم میاره چند بار دا ...

من خودمم سرزنشش نکردم گفتم برن پیش تراپیست

ولی خب این خانم الان اعصابش بچه رو نمیکشه چند ماه بعدم همینه دیگه نه؟

بهرحال یجورایی میشه درکش کرد بارداری زایمان شب بیداری ولی خب قبلش همه اینا رو آدم میدونه و مسئولیتشو میپذیره

اون بچه چه گناهی کرده  فردا هزارتا دنگ و فنگ بیشتر داره نمیشه که با جیغ و داد تربیت کرد 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

هر روز ک نباید بری عزیزم . استارتر از نظر مالی اگه اوکی هستید ی پرستار بگیر کمک حالت باشه تو بچه دار ...

از اول زود به هم میریزم ولی اینکه داد بزنم نه

بیشتر به خاطر کمردردم هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۹ سالمه دوتا بچه دارم دومی ۱۹ ماهشه الان لم داده روم کارتون میبینه...تا حالا دلم نیومده سرش داد بک ...

شاید شما سختی های منو تو زندگی نداشتی که اعصابت آرومه خوشبحال بچه ات

عزیزم من فکر میکنم شما از لحاظ جسمی باید اول چک بشید خودت میگی کمرت درد می‌کنه یه مادر اول باید از ل ...

رفتم عزیزم

به حدی داغونه که دیگه حتی نباید باردار بشم

لطفا برام دعا کنید

عزیزم من که نمیدونستم بعد از بارداری کمرم به این وضع میفته

درکت میکنم واقعا مادر شدن سخته هزارتا مشکلات داره اگه همسرت همکاری میکنه یه روز در میون بچه رو بده نگه داره شما به خودت برس

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

برو پیش روانشناس بهت مهارت کنترل خشم رو یاد بده . عصبانی شدن علت داره اگه دلایلشو بدونی خطاهای ذهنت ...

تا اون موقع هم هر موقع دیدی بچه داره گریه میکنه و آروم نمیشه تو هم داری عصبی میشی بجه رو بزار گریه کنه خودت برو اتاق دیگه ای یکم خودتو آروم کن . تا خودت آروم نشی نمی تونی بچه رو آروم کنی

درکت میکنم واقعا مادر شدن سخته هزارتا مشکلات داره اگه همسرت همکاری میکنه یه روز در میون بچه رو بده ن ...

همسرم یک ساعت و نیم ظهر میاد دوباره میره تا ۹ شب

اکثر اوقات تنهام

2810