2777
2789
عنوان

بچه مو از کی بهتره موقع خواب جدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 64 پست
کدوم دکتر این حرفو زدهشما درباره مضرات شیر شب بیشتر مطالعه کنچ از لحاظ بار روانی و چ از لحاظ جسمیبهت ...

آره مضراتشو میدونم خوندم ولی گفتم شاید دکترش یهتر میدونه که اینجوری میگه

دکترش زهرا پور نصیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 8ماهگی جدا کردم پدرم د اومد...شبا انقد میرفتم تو اتاقش همونجا خوابم میبرد صبح همسرم سرکار رفتنی منو میبرد اتاق خودمون..اما نتیجه داد...شبا خستش کن حسابی ی حموم ببر که خسته تر بشه بزار تو تختش بخوابه اما خب بهش سر بزن ...تا بیست روز ادم تا بیست روز ب همچی عادت میکنه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه من که هر کاری کردم نه شیر شبشو تونستم قطع کنم نه جداش کنم الانم سه و نیم سالشه پیش خودم میخوابه 

خیلی سرتق بود شبا کاملا تا صبح بیدار میموند یکم صبحا میخوابید شیرم فقط شبا میخورد 

بستگی به شخصیت بچه ات داره اگه مثل بچه من باشه محااه بتونی برنامه هاتو روش پیاده کنی 

چقدر سخت میگیرید یه روزی میرسه حسرت میکشید تو بغلتون بخوابن ولی دیگه نمیخوان خودشون،من خودم از ۶ ماهگی بچمو تو تختش گذاشتم الان که ۵ سالشه گاهی میگم ای کاش کوچولوتر بود بیشتر بغلش میکردم 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
2810