2777
2789
عنوان

میخوام برای چهل نفر دعاکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رو خدا و قرآن دعا کن من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تو رو خدا دعا کنید هر کی هر سحر و جادویی برا من و عزیزانم درست کرده و هر کی میره برامون دعا میگیره انشالله دعاهاش باطل شن و هر کی نیت بد برامون  داره و هر کی از ناراحتیمون شاده و هر کی گولمون زده و یا میخواد گولمون بزنه  انشالله دقیق غم و مشکلاتمون برا خودش پیش بیاد و به خودشون برگرده و خدا جواب این آدمای بد ذات رو همین روزا بده و انقد همچین ادمایی بهشون ناراحتی بده دیگ فرصت نکنن ظلم و بدی در حق من و عزیزانم کنن😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

پدرم  کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و تو  خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته بالا سرمون که دعوامون کنه خدا لعنتش کنه مهریمو چند ساله با سودش خورده نمیده میگه اگه میتونی پس بگیر کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون کم شه💔😭

تو رو خدا خیلییییی دعا کنید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کنید خواهرم خیلی زود همین ماه بتونه از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده و بهش مهریه و نفقه و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭 و جون عزیزاتون دعا کنید دامادمون تقاص همه ی ظلم و ستم ها و بدیایی که در حق خواهرم و بنده و عزیزانم کرده پس بده همین روزا خیلی زود و انشالله دیگه نتونه در حق من و عزیزانم ظلم و بدی کنه الهی😭

تو رو خدا و قرآن هر کی پستمو می بینه به اسم کاربریم دعا کنه انشالله من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و انشالله همین روزا بریم سرکار دولتی و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 و من و عزیزانم محتاج هیشکی در هیچ زمینه ایی نشیم الهی 😭

تو رو خدا دعا کنید من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه خوشبخت و‌موفق و پولدار و آبرو دار و آرامش دار و سالم و خوش شانس و زیبا و خوش اقبال و سرحال و شاد شیم انشالله🙏😔

دعا کن باردار باشم و بچمو سالم بدنیا بیارم این هفته آزمایش خون می رم بی بی مثبته.دعا کن از تو خونه ای که با شوهرم توش زندگی میکنیم برای همیشه بلندشیم خونه وراثیه و پر رفت و آمد و توی شهر خونه بگیریم و بتونم بیشتر خانوادمو ببینم ازم دورن شوهرم سخت نگیره😢برات صدتا صلوات میفرستم❤

❤❤❤