2777
2789
عنوان

همسایمون دیگه گدایی نمیکنه

289 بازدید | 14 پست

وضعش صد برابر من  بهتر بود روغن ازم میخواست میوه میخواست چای میخواست سیب میخواست

ادکلن میخواست زانو برا بخاری میخواست بست میخواست تاید میخواست شده بودم مغازه زاپاسش.

حس کردم ابله فرضم کرده 

بهش گفتم روغنیو ک قرض گرفتی ازم پس میدی لازم دارم.

پسش داد اما از اونروز باهام قهره و بلاکم کرده خواستم بهش نذری بدم آیفونش تصویریه منو دید باز نکرد.

زنگم زدم بلاک بودم

خب ول کن توام

کلاغ که قهر کنه، ۵۰ تا گردو به نفع باغبونه!

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای همیشه راحت شدی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ما میگیم قهر گراز بنفع صاحب زمینه

شما دیگه خیلی ضرر دیدین😂

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
خودت انگار دوست داری باز رابطه رو از سر بگیره؟ ولش کن این دوره زمونه مگه کسی با همسایه ارتباط میگیره ...

آخه سلام علیکی باید باشه اون بی ذات بود وگرنه همسایگی دائمی وقتی دوتایی صاحب خونه اید باید حداقل یه سلام علیک ساده رو داشت