2777
2789
عنوان

خانمای باردار خوشگل مهربون

110 بازدید | 16 پست

میشه محبت کنید برای بارداری و بچه دار شدن (بچه سالم و صالح) منم دعا کنید شاید فرشته کوچولویی ک تو شکمتونه آمین بگه ب دعای مامان قشنگش 

مرسی عزیزم ❤🧡🤍💛💚💙💜🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم‌.دعات میکنم انشالله هرچی میخوای خدا بهت بده.تو هم منو دعا کن اینبار بارداریم موفق باشه پسرکوچولومو بغل کنم🥺🤩🤩🤩

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
سلام گلم‌.دعات میکنم انشالله هرچی میخوای خدا بهت بده.تو هم منو دعا کن اینبار بارداریم موفق باشه پسرک ...

ممنونم عزیزدلم

انشااله خدای بزرگ مهربون کمکت کنه بارداری خوب و زایمان راحت و پسر خوشگل سالم تپلی بهت هدیه بده💚🌱

ممنونم عزیزدلمانشااله خدای بزرگ مهربون کمکت کنه بارداری خوب و زایمان راحت و پسر خوشگل سالم تپلی بهت ...

ممنونم گلم.انشالله خودتم بزودی دامنت سبز میشه و به حق جد همین بچم که توی شکممه سلامت بغلش میگیری....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
ممنونم گلم.انشالله خودتم بزودی دامنت سبز میشه و به حق جد همین بچم که توی شکممه سلامت بغلش میگیری....

انشااله عزیزدلم خدا از دل مهربونت بشنوه 🌹

ممنونم از دعای قشنگت❤🍀

عزیزم من ۸ ساله در حال درمانم مرتب میرم میش دکتر و انواع دارو مصرف میکنم

امیدوارم خدا بزودی زود صلاح بدونه و یه بچه سالم و صالح توی دلت بذارع که بشه چراغ خونت.🥰🥰🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام روزای اخر بارداریمه عنوانتو شانسی دیدم و واست از ته دل دعا کردم گلم انشالله ک خدا منو لایق درگا ...

واااای عزیزدلم مرررسییی از دعای خیرت قشنگ مهربونم❤ ❤❤خیلی خوشحالم کردی😍😍😍 چقدر ماهی دختر... 🌹

انشااله ب سلامتی زایمان کنی و نی نی خوشگلتو ب سلامتی بغل بگیری عزیزم واسه سلامتی خودت و نی نی کوچولو حمد میخونم عزیزم💖🌱😘

واااای عزیزدلم مرررسییی از دعای خیرت قشنگ مهربونم❤ ❤❤خیلی خوشحالم کردی😍😍😍 چقدر ماهی دختر... 🌹انش ...

انشالله خدا ب حق این پنجشنبه شب حاجت همه رو بده از جمله شما دوست عزیز اسمتو بگو لحظه زایمان هم یادت کنم تا هم خدا ب من ارامش بده هم تو ب ارزوت برسی عزیزه‌دلم🥰🌹

انشالله خدا ب حق این پنجشنبه شب حاجت همه رو بده از جمله شما دوست عزیز اسمتو بگو لحظه زایمان هم یادت ...

الهی آمین عزیزم 💖فدات بشم اسمم سمیه اس ممنونت میشم لطف کنی واسم دعا کنی💚 انشااله فرشته کوچولوت ب دعای مامان مهربونش آمین بگه و منم از چشم انتظار بودن خلاص بشم بازم ممنونم ازت خیلی خوبی خدا ب اندازه قلب بزرگ و مهربونت بهت ببخشه💚🌱😘

2810