خستم دلم داره میترکه یه دنیا حرف دارم واسه زدن ولی دهنم قفله ای خدا هیشکی نصیب آدم قدرنشناش نکن دارم دیوونه میشم شوهر به مرز جنون میرسونه منو با حرفا و کاراش و تحریکات روانی بعد بهم انگ میچسبونه پیش پسرم بی احترامم میکنه پسرم اصلا به حرفم نیس زیر فشار روحی کمرم شکسته یک میلیاردم خودشو مقصر نمیدونه تو هیچی فقط از خدا خواستم یکیو عین خودشه جلو راهش قرار بده چشاشو باز کنه بزرگترین عقده عالمه به دلم کرده فقط با شکستنش غرور و احترام له شدم التیام پیدا میکنه
چقد من دس تنهایی خودمو بکشم بالا من بیام بالا اون با پاش باز منو بفرسته زیر صفر از تلاش یدفعه خستم از بدهکار بودن به عالم و آدم خستم زبون داره به چه درازی ۵ دیقه بچمو برده سوزوندتش آورده خونه یه هفته از همه چی افتادم مهمون داری درسای عقب افتاده بچه لجبازی و نقدهای خودشو پسرم آخر سر میگه تو چیکار کردی بچه خودش بزرگ میشه ای خدا تو بهترین منتقمی به فریادم برس منو نجاتم بده تو خونه زندگیه خودم زندانی من روحمو شکنجه میده واز عذابم لذت میبره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.