2777
2789

گفتم یه کاری شروع کنم یه در امدی داشته باشم با اینکه با سود کم میگم ولی هیشکی نمیخره واقعا خورد تو ذوقم🥺

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

تو چه برنامه ای پیج یا کانال داری؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد منم دلم میخواد انلاین شاپ بزنم

مواد غذایی بهداشتی ارایشی خارجی 

نمیدونم از کجا باید شروع کنم از همیناش میترسم 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

ناامید نشو کار انلاین باید خیلی مستمر ادامه بدی

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
تبلیغات میکنی؟؟

گفتم اول از همسایه ها و اشناها شروع کنم ولی هیچکدوم نخریدن

پیج اینا ندارم

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

همینجا چند تا عکس وقیمت بده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تو چه برنامه ای پیج یا کانال داری؟

نه فقط گفتم به همین دور وریا و همسایه ها اینا بگم دیدم هیشکی نمیخرع

کانال و پیج اینا نزدم فعلا

شماهام که دلتون به یه چص بنده😐

بابا قوی باش توی راهی که قدم گذاشتی باید توکلت به خدا باشه روزی تو میرسونه روز اولی وا دادی که چی ؟!

پیج بزن تو اینستا یا تو باسلام یا کانال توی روبیکا و ایتا 

فروش که الکی نیست تبلیغات میخواد دیگه

بزار توی دیوار قیمتشم منصفانه بزار و بین همسایه وفامیل تبلیغ زیاد کناینجور چیزا زبون میخواد که به زو ...

ارههه بخدا ولی نمیدونم چیکار کنم شوهرم گفت رفتی پول دادی هیچکسم نمیخره 🥲

گفتم اول از همسایه ها و اشناها شروع کنم ولی هیچکدوم نخریدنپیج اینا ندارم

پیج بزن تو اینستا و روبیکا . تو تلگرام و اینا هم همینطور . یکم باید برای اولش خرج تبلیغات بدی ولی میارزه. توی یکی از اپلیکیشن ها بیشتر تبلیغات انجام بده هر کدوم که دوست داری بیشتر. مایوس نشو اصلا همون همسایه و فامیل هم کم کم میان سمتت

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
2810