ما تو یه ساختمونیم دیشب ساعت ۲ دیدیم صدای فحش و دعوا میاد ، صبح شوهرم رفت پیش برادر شوهرم گفت چیشده گفت چت زهرا رو با یه مرد دیگه دیدم رابطه هم داشتن 😐😫 گفت پرتش کردم از خونه بیرون رفته خونه مامانش
بچه پیش برادر شوهرمه الان گفتم بیاد بالا با پسرم بازی کنه
دادش منم به عروسمون شک کرده و دیروز یه دعوای اساسی داشتند امروز صبح پدر عروسمون اومده بود دنبال دخترش! منم الان از خونه ی مادرم برگشتم. واقعا خجالت هم خوب چیزی هست ابرو برامون نزاشته تازه زبونش هم درازه و پدر و مادرش رو انداخته به جون برادرم!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کوتاه بیا خواهر جان بیرونش کرده الانم میخواد طلاقش بده تمام حتما باید عین مریض های روانی سرش رو ببره ...
عزیزم من حتی نظرم اینه نباید برای برادرش میگفت
این خانم هنوز زنشون هستن
بهتزه بعدا ابروشو ببره
فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکتهای پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگیات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوریها، دروغها،تنهاییها و آلودگیهای این شهر لحظاتی مانند کودکیات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شدهای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.
تازه بهتره نمیگفت برای برادرش از این لحاظ میگم بی غیرته
فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکتهای پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگیات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوریها، دروغها،تنهاییها و آلودگیهای این شهر لحظاتی مانند کودکیات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شدهای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.