2777
2789
نه بی بی چکم پیروز منفی بود

چون بتات هنوز کمه برای همون 

اگه مثل من عجول نیستی چند روز صبر کن اگه عجله داری ۴۸ ساعت بعد آزمایش رو تکرار کن

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه ازکجا مثبته🥺😭

دختر عدد بتات الکی چرا باید بشه ۳۰؟؟؟

منفی باشه میشه ۱و‌۲و ۳ نهایت 

اگه داروی خاصی مصرف نکردی یا آمپول آزادسازی نزدی صددرصد بارداری شک‌‌نکن 

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
خیلی عجولم مشکلم اینجاست☹️😅

اگه آزمایش رو امروز دادی فردا رو حتما صبر کن پس فردا صبح تکرار کن 

فردا تکرار نکن ها درست درنمیاد

دختر عدد بتات الکی چرا باید بشه ۳۰؟؟؟منفی باشه میشه ۱و‌۲و ۳ نهایت اگه داروی خاصی مصرف نکردی یا آمپول ...

عدد منفی بتا همیناس؟نه دارو نخوردم....اما پارسال روز موعدم رفتم پقیقا همینجوری بود گفت ن مثبته ن منفی...با اینکه جلوگبری داشتیم اما چون روز پریودم بود ن مثبت میکرده ن منفی

عدد منفی بتا همیناس؟نه دارو نخوردم....اما پارسال روز موعدم رفتم پقیقا همینجوری بود گفت ن مثبته ن منف ...

چند بود پارسال بتات؟

بهم نگفتن...یادم نیس اما بهم گفت ن مثبته ن منفی...😂همون روز پریود شدم

شاید مثلا ۷ اینا بوده ...

حالا صبر کن تا فردا پریود نشی قطعا یه خبری هست

فردا هم بیبی بزن

2810