2777
2789
عنوان

سونو گرافی زیاد برای جنین خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 29 پست
چون ماما هستم و کارم اینه، اشعه در سونوگرافی کوچکترین ضرری برای چنین نداره

اشعه نداره که، تصویربرداری بر اساس امواج فراصوت هست واسه همین ضرر نداره ، رادیولوژی بر اساس داده های پراکنش اشعه ایکس در برخورد با مولکولهای سر راهش هست

چون ماما هستم و کارم اینه، اشعه در سونوگرافی کوچکترین ضرری برای چنین نداره

خود سازنده ش هم حق نداره با اطمینان درباره چیزی صحبت کنه... هزار تا حرف میزنن دو روز بعد نقض میشه

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خود سازنده ش هم حق نداره با اطمینان درباره چیزی صحبت کنه... هزار تا حرف میزنن دو روز بعد نقض میشه

دیگه شما علم رو قبول نداری به حرف دیگه ست،قرار باشه نگران دو روز دیگه باشید دیگه هیچ کس هیچ اقدام درمانی نمی‌کرد از ترس نقض آینده 

جان و جهان من تویی   
اشعه نداره که، تصویربرداری بر اساس امواج فراصوت هست واسه همین ضرر نداره ، رادیولوژی بر اساس داده های ...

آره عزیز دلم اینطور گفتم که مامانی که سوال کردند بتونن مطلب رو درک کنند 

جان و جهان من تویی   
دیگه شما علم رو قبول نداری به حرف دیگه ست،قرار باشه نگران دو روز دیگه باشید دیگه هیچ کس هیچ اقدام در ...

هر کسی می‌تونه بر اساس چیزی که احتمال بیشتری از صحتش میده اقدام درمانی یا هر اقدامی رو انجام بده، اما اینکه کسی با اطمینان از چیزی حرف بزنه بحثش جداست... شما هم می‌تونی نظرت رو راجع به بی ضرر بودن بگی اما اینکه با اطمینان و تاکید موکد از همچین چیزی حرف بزنین درست نیست 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

فکر کنم هیچکس اندازه من سونو نرفته تو بارداریش

نه ضرری نداره نگران نباش

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

منم خیلی میرفتم دوران بارداری،اواخر هفته ای یکبارو میرفتم همشم تشخیص دکتر بود و مجبور بودم.خدارو شکر اتفاق بدی نیفتاد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
فکر کنم هیچکس اندازه من سونو نرفته تو بارداریشنه ضرری نداره نگران نباش

شک نکن من از تو بیشتر رفتم 😁😁😁هفته یک بار میرفتم گاهی هم دوبار 

اگه سونو نمیرفتمم باید میرفتم صدای قلبش رو میشنیدم حتما

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
شک نکن من از تو بیشتر رفتم 😁😁😁هفته یک بار میرفتم گاهی هم دوبار اگه سونو نمیرفتمم باید میرفتم صدای ...

منم زیاد رفتم تو ماه هفتم ۴ بار رفتم سونو

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

دوست عزیز علم و کسی که توی این کاره میگه ضرر نداره میتونم بپرسم شما بر چه اساسی میگی ضرر داره و اصرار هم میکنی😐

دوست عزیز علم و کسی که توی این کاره میگه ضرر نداره میتونم بپرسم شما بر چه اساسی میگی ضرر داره و اصرا ...

من نمی‌گم ضرر داره.. میگم هیچکس با اطمینان نمیتونه بگن قطعا هیچ ضرری نداره

امضا ندارم اثر انگشت زدم
هر کسی می‌تونه بر اساس چیزی که احتمال بیشتری از صحتش میده اقدام درمانی یا هر اقدامی رو انجام بده، ام ...

این مادر مجبور هست مرتب سونو بده همین طور که خودشون هم تو تاپیک گفتن، طبق قوانین علمی برای ایشون و جنین شون هیچ مشکلی پیش نمیاد، دلیلی نداره بهشون استرس بدیم شاید 10 سال آینده علم چیز دیگه ای بگه

جان و جهان من تویی