2777
2789
عنوان

از خونه موندن خسته شدم

79 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من قبل شاغل بودم ی مدت خسته شدم گفتم میخوام استراحت کنم(همزمان با جشن عروسی و ی سری کارام بود) همسرمم ب شدت استقباااال کرد🤦🏻‍♀️

حالا بعدش ک اومدم سر خونه زندگی گفتم میخوام برم سرکار همسرم اولش اوکی نبود با این قضیه ک بخوام برا کسی کار کنم گفت مدرک آرایشگری بگیر سالن خودتو بزن مدیریت کن،مدرکمو گرفتم برا کارای جواز و اینا گفتم خب زمان میبره تو این مدت برم ی جا کارکنم اوایل مخالف بود بعد گفت تو ک حق کار داری هرجا دوست داری برو….تو همین حین پایان نامه ی ارشدمم مونده که با وجود جلوگیری و اینکه دکتر گفته بود فعلا باردار نمیشی باردار شدم اونم جوری ک فقط باید استراحت کنم چون اصلا شرایطم مناسب نیس🥺😓😭حالا چیکار کنم ؟؟؟واقعا کلافه شدم؟؟کار بیرون بیشتر بخاطر تعامل با دیگران دوست دارم ….تو خونه خیلی اذیت میشم….شغلی هست ک بتونم انجام بدم اینترنتی و تلفنی لااقل ارتباط داشته باشم با دیگران؟؟میشه لطفا کمکم کنید🤦🏻‍♀️

خوب فعلا تو کار دفاعت عجله کن قبل از اینکه بچت بدنیا بیاد سریع تموم کن قبل از تولد بچت، بعد تا زمانی که نی نی یدنیا بیاد استراحت کن و خودتو مشغول کن با حاملگی، بعد از تولد بچت تا دو سالکی بهت نیاز داره بعد از اون انشالله کار پیدا می کنی و مشغول میشی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارتباط با دیگران اینقدر مهمه واقعا....بنظرم زیادیشم خوب نیست.مثل انزوا کامل که خوب نیست.راحت ترین کا ...

برا من بله عزیزم به شدت دوست دارم با دیگران تو فضای کاری تعامل داشته باشم،الان احساس بی فایده بودن میکنم🥺دلم میخواد ی کاری انجام بدم برا کسی ،حرف بزنم ،موفقیت به دست بیارم…..

ادمینی برا چه پیجی ؟چیجوری درخواست بدم بهشون؟!

خوب فعلا تو کار دفاعت عجله کن قبل از اینکه بچت بدنیا بیاد سریع تموم کن قبل از تولد بچت، بعد تا زمانی ...

داشتم کاری پایان نامم انجام میدادم ،پروپوزالم اوکی کردم ک اینجوری شد گلم متاسفانه نه دانشگاه میتونم برم فعلا نه آزمایشگاه ک کارامو اونجا انجام میدادم ،هم ویار بدی دارم ک هی حالم بد میشه هم اینکه دکتر گفتن باید استراحت کنم و راه نرم زیاد….😓😭مرخصی گرفتم این ترم دادم یکی کارامو انجام بده اگه یکم بهتر شم حتما میرم…چیجوری خودمو مشغول کنم دوستم؟؟