2777
2789
عنوان

معروف ترین غذاهای شهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 64 پست

شله مشهدی 

فقط هم واسه حجم زیاد بپزه عالی میشه 

بخوای تو خونه بذاری جالب نمیشه 

سخته دستور پختش

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

آش دوغ

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کباب گوشت در انواع مختلف ما لرا چون گوشت خوریم توی کباب گوشت و جیگر حرفه ای هستیم 

غذای محلیمون خیلی سادس مثل کلگ(نونی که از آراد بلوط به دست میاد) و ماست...کلگ و کله پاچه.آش ماش .آش کارده. آش دوغ با لپو(اسم یه علف کوهیه توی آش دوغ میریزن خیلی خوشمزس)

انواع کباااب مخصوصا کباب پرده پیچ

عشق هر لر😁

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
شله مشهدی فقط هم واسه حجم زیاد بپزه عالی میشه بخوای تو خونه بذاری جالب نمیشه سخته دستور پختش

معمولا هم یا قیمه قاطی می کنن؟

اگر تو خونه مهمون داشته باشین و از بیرون غذا نگیرین چی درست می کنید؟ فکر کنم شیشلیک و ماهیچه غذای معروف مشهد هست؟ دیگچه هم مشهدیه؟

کباب جیگر جگروز

انواع کباب 

ما لریم و کلا علاقه شدیدی ب کباب داریم

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️
آش دوغ

به به. اردبیل؟ من دیشب یاد گرفتم که سوتی پلو هم غذای اردبیله و ظاهرا خیلی خوشمزه است و معمولا تو ایام نوروز می خورن.درسته؟ دستور پختش رو بلدین؟ از اینترنت میشه یاد گرفت اما دوست دارم از زبون یه خانوم که اصل ماجرا رو بلده یاد بگیرم

معمولا هم یا قیمه قاطی می کنن؟اگر تو خونه مهمون داشته باشین و از بیرون غذا نگیرین چی درست می کنید؟ ف ...

بله قیمه جداست 

روی شله میریزن

ما مهمون داشته باشیم بیشتر انواع غذا با مرغ میذاریم

برعکس علاقه به غذاهای اصیل شمال دارم گیلان

ناردون 

فسنجون 

انار بیج

جوجه کباب 

زرشک پلو و... 

بله ماهیچه و شیشلیک هم هستش

دیگچه محتوی شیر و برنج نیم دونه و زعفران و.. 

دسر بیشتر 

مثل شله زرد

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤