سلام .من دخترمو پیش دبستانی ثبت نام کردمش ولی بنا به دلایلی تو مهد برگزار میشه(تو تاپیک قبلیام هست)حالا با اینکه کلی وسیله بازی هست اونجا ولی وقتی میبرمش میگه توام باید بیای تو،میرم یه نیم ساعت چهل دقیقه وایمیستم بعد میگه برو.حالا مربی شون غیر مستقیم گفت دفعه بعد از در ردش کن تو خودت برو،فهمیدم خوششون نمیادمن برم تو .دخترمم میگه باید یکم وایستی من خجالتم بریزه بعد بری.حالا چیکار کنم من؟روشی دارین زودتر جدا بشه ازم؟
یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خود دخترم میگه بهم،میگه به خاله بگو به من نگاه نکنه،یا میگه چرا همش باهام حرف میزنه من ناراحت میشم اینجوری.یمدت صبر میکنم اینطوری پیش بره راه حلش فقط مشاورس
یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین