2777
2789
عنوان

کسی ک ب زندگی اولش و زن و بچه اش رکب بزنه تو زندگی دومش خوشبخت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 21 پست

مطمئن باش خوشبخت نمیشه شاید ظاهری باشه اما تا ابد حسرت یک زندگی آروم رو میخوره با خودش روزی هزار بار میگه چه غلطی کردم زنمو طلاق دادم 

نمونش شوهر سابق من که با زبون خودش پیش فامیلمون اقرار کرده ناراحته منو طلاق داده و گفته بهم برسونن  حلالش کنم تا زندگیش آروم بشه 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

دوتایی همدست بودن با اون زن دومی ازابتدا

مطمئن باش خیر نمیبینن

الان ممکنه فکر کنی خوشبختن

ولی چندین سال بعد گندش درمیاد 😁

اونایی که میگن چرا خوشبخت میشن و ازین حرفا باور نکن

اصلا نداریم همچین چیزی با قطعیت میگم

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو فامیل ما یه خانومی رفته زن دوم شده 

خانم اولم خبر نداره .یارو هم تا جای بتونه تیغ میزنه 

فکرشو بکن یه عمر با بدبختی جمع کنی شوهرت بجایی برسه بعد بره واسه یکی دیگه خرج کنه 

الانم میگن دختر زن دومیه که از شوهر اولش بوده مریضی بد گرفته 

از قدیم گفتن آتیش به پنبه پاک میوفته

اره یکی بود تو برنامه ترکیه اینا نشون میداد واقعی شوهر به سال نکشیده مرد زن دومیه خون گریه میکرد

چون وقتی زن اولیه گریه میکرد زن دومی بهش خندید و کلی حرف بارش کرد اونم گفت شوهرت یه جوره بد میمیره و مرد