2777
2789
عنوان

چرا انقدر بعضی پسرامون بی غیرت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 35 پست
من کاری به اون پسرا ندارم ولی در کل متتظر نباش که بیان ازت دفاع کنن، از اول خودت بلند شو و حقت رو بگ ...

همیشه از خودم محافظت میکنم حتی خیلی وقتا دعواهای بزرگ راه انداختم ولی این بار خییلی از این بی غیرتی پسرا ناراحت شدم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
همیشه از خودم محافظت میکنم حتی خیلی وقتا دعواهای بزرگ راه انداختم ولی این بار خییلی از این بی غیرتی ...

ناراحت نباش، شرایط عوض شده و آدم ها هم عوض شدن ، شما بهترین زمان خودت باش و کاردرست رو همچنان انجام بده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا دیگه خودم پاشدم دعوا راه انداختم

من لرم

رفته بودم تهران ام آر آی بدم دور میدون کاج

یه بلوچ اومده بود ام آر آی من تو حیاط نشسته بودم

یهوو چندتا افغانی اومدن دور بلوچ رو گرفتن گیر بهش دادن 

پسره بلوچ هم فقط مادرش و خواهرش و دخترش و اینا باهاش بودن مرد باهاش نبود

رفتم نزدیکتر دیدم دارن فحش ناموس میدن بهش 

بدو اومدم مابین سالن و حیاط موندم 

گفتم مررررردم خدا مارو بکشه بهتره تا افغانی های نجس بخوان به بلوچهای تنها زور بگن 

هرکس اومد کمک من مرده

وگرنه از سگگگگگ کمتره

استارتر به مرررگ خودم بدو رفتم تو افغانیا

هرکدومو می‌گرفتم فقققققققققط میخوابوندم تو دماغشون و با زانو میزدم تو بیضه هاشون

چون ۱۳ سال هم ووشو کار کردم می‌دونم نقاط حساس کجاست

تمام مانتوم خونی شده بود

بلوچ هم خوب میزداااا ولی چون زیاد بودن میترسید 

خلاصه ماشین کلانتری اومد شانس من

من لرمرفته بودم تهران ام آر آی بدم دور میدون کاجیه بلوچ اومده بود ام آر آی من تو حیاط نشسته بودمیهوو ...

خوب کردی ایول،منم دعواهای خیلی بدی داشتم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

از علاقه ات و دفاع از حقوق زنانت خوشم اومد اسی. اینم باید بدونی از مرد جماعت دیگه نباید توقع داشت من خیلیی خیلیی اذیت و ناراحت شدم که به این نتیجه رسیدم میدونم حستو درک میکنم کاملا منم ناخوداگاه میگم مرد بیاد غیرتی بشه کمک کنه ولی یهو یادم میاد چطور موجوداتی شدن چی ها به من گذشت در مظلومیت کامل هم ازشون هیچی نمیخوام حیف من نمیتونم برم کلاس رزمی برام خیلی خوب نیس کاش حداقل هرزنی کلاس دفاع شخصی بره 

خوب کردی ایول،منم دعواهای خیلی بدی داشتم

عالیه

ماشین پلیس رو که دیدم

جییییغ زدم به لری گفتم شما اینا رو آوردین اینجا مار شدن تو آستین

یهوو دیدم اونم لریه😍

اومدم تو حیاط ام آر آی دیدم پسرایی که هر کدوم مثل گاون با گوشیشون موندن فیلم گرفتن

دیگه هرچی اومد دهنم بهشون گفتم

یه ریشو هیکلی توشون بود با مشت خوابوندم تو گیجگاهش از حال رفت😂😂😂

دیگه اون پلیسه که لر بود اومد عصبانی شد بهم گفت اینجوری ادامه بدی بازداشتت میکنماااا

دیگه همه افغانیا رو بردن

همیشه از خودم محافظت میکنم حتی خیلی وقتا دعواهای بزرگ راه انداختم ولی این بار خییلی از این بی غیرتی ...

عالی خیلی خوب کاری کردی

آفرین 

اگه اونجا با هم بودیم بقران تا دنده هاشون رو نمیشکستم ولشون نمیکردم

از علاقه ات و دفاع از حقوق زنانت خوشم اومد اسی. اینم باید بدونی از مرد جماعت دیگه نباید توقع داشت من ...

ممنونم گلم

واقعا خیلی بی غیرت شدن

من همیشه از خودم دفاع میکنم حتی خیلی وقتا دعواهای شدید ‌راه انداختم ولی خب از اینکه اون پسرا اصلا توجهی نمیکردن هم خیلی ناراحت شدم آخه پسر انقدر بی غیرت

عالیهماشین پلیس رو که دیدمجییییغ زدم به لری گفتم شما اینا رو آوردین اینجا مار شدن تو آستینیهوو دیدم ...

جوون بابا مثل خودم دعوایی

ممنونم گلمواقعا خیلی بی غیرت شدنمن همیشه از خودم دفاع میکنم حتی خیلی وقتا دعواهای شدید ‌راه انداختم ...

خواهش میکنم عزیزم 

به پسرای هر منطقه هم ربط داره یه مناطقی با غیرت تر هستن اونا حتما خودشونم موجودات مزاحمی بودن وگرنه هرکی بود افغانیا رو نه حداقل به خاطر ناموس پرستی به خاطر این مهاجرین پررو حداقل میگرفت کتک میزد اونا دیگه خیلی بیغ بودن از هر لحاظ

خیلی خوبه گلم خوش به حالت

تا دلت بخواد مخصوصاً از این ریشوهای گنده که خالکوبی دارن و تو‌ سرشون جای چاقو هست متنفرماهل کجایی

تهران گلم

خواهش میکنم عزیزم به پسرای هر منطقه هم ربط داره یه مناطقی با غیرت تر هستن اونا حتما خودشونم موجودات ...

پسرا رو فهمیدم کجایی هستن اصلا انتظار نداشتم چیزی نگن

فدات گلم

ای جانممنم دورود لرستانم پایتخت طبیعت ایران 🥰🤗

خوشبختم گلم لرهارو هم خیلی دوست دارم

2810