فسیل_سایت مدیر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 2581 عنوان ایده میدید برا تولد لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 18 پست تولد یه دختر ۶ ساله دوس داره همه چیز خیلی خاص باشه کلا طرز فکر و سلایق خاص داره مثل کافه و باغ رستوران و....ولی یکم دستم خالیه🥲😭در حد ۵۰۰ تومن بیشتر نمیتونم خرج کنمکلا در مورد همه چیز ایده بدید لطفاتاج و تم رو که طرحش رو انتخاب کرده بقیه چیزا چی؟ اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤ 1403/07/28 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فسیل_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 2581 خوب ی کیم میشه پونصد ششصد، بیخیال شو فعلا بعد ک پول دستت اومد تولد خوب بگیر خدا بزرگه ب شوهرمم میگم اونم شاید تونست جور کنه یکم داره لحظه شماری میکنه چند ماههتو تقویم میبینه روزا رو غصه اش میشهمخصوصا اینکه شوهرمم خیلی با حرفا و زبونش بچمو تحقیر میکنه اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤
گلدونی عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2229 خدا بزرگه ب شوهرمم میگم اونم شاید تونست جور کنه یکم داره لحظه شماری میکنه چند ماههتو تقویم میبینه ر ... ای خدا، منم همیشه دلم میسوزه برابچهام شوهر منم تحقیرشون میکنه دلم کبابه برا بچهام، همین امشب جلومامان انقد حرف گفت پسرمو
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1511 ببرمش پارک ازش عکس بگیرم قشنگ میشه ب نظرت؟😍 عالی میشه بادکنک هر رنگی دوست داره بگیر گاز پر کن روبان ببند عاشقش میشه. فقط 1 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
گلدونی عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2229 خدا بزرگه ب شوهرمم میگم اونم شاید تونست جور کنه یکم داره لحظه شماری میکنه چند ماههتو تقویم میبینه ر ... بچهامون شانس پدرم ندارن