2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد 97

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 57 پست

سلام منم مامان خردادم البته از نوع 96😊 پارسال اینموقع چقدر استرس داشتم ولی جوجه من چند روز دیگه 6 ماهش میشه😍 امیدوارم همه شماها هم نینیتون صحیح و سالم بیاد بغلتون😙

😍خدایا دوستت دارم واسه هرچی ک بخشیدی همیشه این تو هستی ک ازم حالم رو پرسیدی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانماي گل 

من الان ١٢ هفته هستم و شديداً معدم ناراحته با كوچكترين چيزي كه ميخورم شكمم گاز ميگيره و تهوع ميگيرم و دلدرد ميشم فقط قرص ب٦ در صورتي كه ٤ ساعت به ٤ ساعت بخورم تهوعم كمتر ميشه دلدردم هم بهتر كسي ميدونه اشكال نداره با اين فاصله ب٦ بخورم؟ 

سلام والله ما هستیم اما انگار تعداد خردادیها کمه 

ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺑﺪ ﺯﺷﺖ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺯﯾﺒﺎ ،ﻓﻘﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻏﻨﯽ ،ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺕ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ .ﺑﻪ ﺗﻮ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺣﻖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺕ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ ﻓﻘﻂ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ ﻣﻬﺮ ﺑﻮﺭﺯﯼ ﻭﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﯽ
سلام خانماي گل  من الان ١٢ هفته هستم و شديداً معدم ناراحته با كوچكترين چيزي كه ميخورم شكمم گاز ...

من حالت تهوع داشتم.الان خوب شدم.دکتر به من دمیترون داده بود هر وقت حالم خراب بود میخوردم معمولا یه روز در میون میخوردم.من وقتی مرغ میخوردم روز بعدش حالت تهوع داشتم

چرا کسی اینجا نمیحرفه خب بیایید از علایمتون بگید 

من فشارم بالاست.قرص میخورم.روزی دو تا متیل دوپا.جفتم سر راهییه.استراحتم.در حد غذا درست کردن از جام بلند میشم.شما چطورین؟

من فشارم بالاست.قرص میخورم.روزی دو تا متیل دوپا.جفتم سر راهییه.استراحتم.در حد غذا درست کردن از جام ب ...

جفت سرراهی یعنی چی ؟منم جفتم قدامی هست چهارماهم رو کامل کردم.بیشتر درد رحم دارم حرکت هارو دیگه کم کم واضحتر احساس میکنم

من شدیدا حالت تهوع دارم

ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺑﺪ ﺯﺷﺖ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺯﯾﺒﺎ ،ﻓﻘﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻏﻨﯽ ،ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺕ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ .ﺑﻪ ﺗﻮ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺣﻖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺕ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ ﻓﻘﻂ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ ﻣﻬﺮ ﺑﻮﺭﺯﯼ ﻭﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﯽ
2810