2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برند رستیلن رو امتحان کردم 

یه برند سویدی تایید شده غذا و داروی امریکا و یکی از کرونترین برندها 

پزشکم هم خیلی ماهر و معروف و اصلا انتظاراتم رو برآورده نکرد 

هم از نظر ماندگاری و هم تاثیر و تغییر که فکر کنم نوع بافت صورت مهمه 

این نظر و تجربه ی شخصی ام بود عزیزم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من برند رستیلن رو امتحان کردم یه برند سویدی تایید شده غذا و داروی امریکا و یکی از کرونترین برندها پز ...

میتونم بپرسم‌ از چه نظر ناراضی بودید

اصلا تغییری حس نکردید یا علت دیگه ای داشت؟

میتونم بپرسم‌ از چه نظر ناراضی بودیداصلا تغییری حس نکردید یا علت دیگه ای داشت؟

نوشتم که عزیزم 

ماندگاری کوتاه و تاثیر و تغییر مثبتی هم ندیدم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نوشتم که عزیزم ماندگاری کوتاه و تاثیر و تغییر مثبتی هم ندیدم

عزیزم چند سی سی زدی؟

بعد ماندگاریش چقد بود شش ماه یا کمتر؟

چون معمولا میگن بین شش ماه تا یک سال و نیمه

اسنکه گفتی بسته به نوف پدست مربوط به ضخامت و نازکی مدسته یا چرب بودن  و خشک بودن پوست؟ یا چی  دیگه

بعد به نظرت زیر چشم ریسکی نیست آخه به خاطر مویرگها یکم ممکنه خطرناک باشه، چشمه دیگه

عزیزم چند سی سی زدی؟بعد ماندگاریش چقد بود شش ماه یا کمتر؟چون معمولا میگن بین شش ماه تا یک سال و نیمه ...

استاندارد تزریق فیلر برای نواحی حساس نهایت یک سی سی هست مثل لب ، زیر چشم 

منم یک سی سی زدم چند روز اول که ورم داشت خوب بود اصلا گودی زیر چشمم کامل از بین رفت و بعد یک هفته که ورم خوابید هر چقدر با عکس های قبل تزریق مقایسه میکردم واقعا هیچ تغییری محسوسی نمیدیدم فقط در حدی که چروک های ریز از بین رفته باشه ولی گودی و تیرگی  هنوز بود،  دست که میذاشتم بغضی قسمت ها حالت گلو گلو داشت 

ژل انتخابی من ۱۲ تا ۱۴ ماه ماندگاری بود ولی ۶ ماهه هیچ اثری ازش نبود به نسبت قیمتش که سه چهار سال پیش ۳میلیون و۸۰۰ دادم اصلا جواب نگرفتم