2777
2789
عنوان

منطق خانومای ذلیل و حقیر دقیقا همینه که این زیر میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با شما موافقم تاحدودی

ولی هییچ وقت فکر نکن اینا از بی عرضه بودنه. نه

تو وقتی ذهنت درگیر باشه قدرت اقدام و انجام دادن یک کار برات سخت تر میشه پس انقدر راحت قضاوت نکن نگو کار کن فلان کار کن

هیییچ وقت جای طرف نبودی هروقت جاش بودی و خودت هم تونستی اینکارا رو بکنی بعد بیا حرف بزن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

واقعا تا تو شرایط کسی نباشیم نمیتونیم قضاوتش کنیم 

ولی برای من عجیب تر اینه که تو چنین شرایطی مجدد بچه دار میشن 

آخه خواهر من هیچی دست خودت نیست این یه مورد که دست خودته

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
من با شما موافقم تاحدودیولی هییچ وقت فکر نکن اینا از بی عرضه بودنه. نهتو وقتی ذهنت درگیر باشه قدرت ا ...

اتفاقا مادر خودم در این شرایط هزااار بار گفتم‌جدا شو ولی اونم عین همین زن‌هایی که گفتم دو دستی چسبیده ول نمیکنه 

من از خدا می ترسم که این همه تحقیر و سرزنش کنم. 

این فانتزی این شکلیه که شما زن جوون سالم شاغل تحصیلکرده رو تصور کنید من همینم دیدم با وجود خیانت دیدن موند. خونه پدری هم سر جاش بود که برگرده. اما طلاق نگرفت.

وای به حال اون زن مریض بی تحصیلات بدون شغل که پدر و مادر و میراثی هم نداشته باشه و دیگه انقدر هم توی زندگی مشترک آسیب دیده که توان جسمی و روحی کار کردن هم نداشته باشه.

اتفاقا مادر خودم در این شرایط هزااار بار گفتم‌جدا شو ولی اونم عین همین زن‌هایی که گفتم دو دستی چسبید ...

مادر خودتون نه

خودت

هروقت خودت تو این شرایط بودی و تونستی بی خانواده کار کنی سریع مستقل شی بعد بیا حرف بزن

من تنها یک مورد و با شما موافقم اونم اینکه زنها نباید تن به ذلت بدن.

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اسی جون آروم باش وقتی راه برگشتی نیست چاره ای جز ماندن نیست وگرنه کیه که دلش خوشبختی رو نخواد

ببین عزیزم‌من خودم زخم خورده ام و چقد با این جمله که بخاطر تو موندم عذابم دادن و اخرشم جز ضررهیچی بهم ندادن..تا حدی باردار بودم که بخاطر دعواشون از خواب پریدم ترسیدم پله ها رو دویدم و بچم سقط شد ۶ماهگی 

من از خدا می ترسم که این همه تحقیر و سرزنش کنم. این فانتزی این شکلیه که شما زن جوون سالم شاغل تحصیلک ...

وقتی می‌فهمن  اشتباه کردن که دیگه دیره و اون بجه میشه یه روانی و هزارتا بلا سرش میاد دقیقا مثل من بدبخت که آخرش بچمم بخاطر دعواشون گذاشتم و هنوز بعد ۷ماه دارم رنج میبرم

مادر خودتون نهخودتهروقت خودت تو این شرایط بودی و تونستی بی خانواده کار کنی سریع مستقل شی بعد بیا حرف ...

من یکی از اون بچه هام‌ که هر روز مامانم کتک خورد فحش شنید و خیانت دید و الان از سمت اون بچه ها دارم حرف میزنم 

2810