2777
2789
عزیزم ریجستر یعنی چی من برای عکاسی از نمونه کارام میخوام

یعنی اینکه آنتن نداری اصلا

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دوستام زنگخورشون اوکیه و مرتب هم اینستا و واتساپ فعالیت دارن اونا ۱۵ دارن

اینستا اینا میتونی با وایفای وصل شی به نت یه گوشی دیگه مشکلی نداره

اما خب به ماه اول آنتنش اوکیه ولی بعدش همش پرش آنتن داره و ممکنه اصلا هم آنتن نده و اصلا نمیشه روش حساب کرد

ولی اگه یه گوشی دیگه هم همراهت باشه خب اوکیه مشکلی نداره

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
اخه دوستام ۱۳ دارن ولی بعشوت زنگ میزنم اوکیه که

تا ۱۳ آنتن اوکیه

۱۴، ۱۵ ، ۱۶ مشکل آنتن دارن

پس ۱۳ پرو چی عزیزم

۱۳ پرو اوکیه همه چیش گوشی خوبیه

ممنونم عزیزم قیمتشم میدونی؟

13 پرو دورو بر ۵۰ تومنه کارکرده هست

۱۳‌مینی هم آکبندشو بخوای بگیری ۴۵ ، کارکردشم ۳۷ اینا

2810