2777
2789

ب ابلفض خسته شدم از خونه مامانم طلسم یهودیه پیدا کردیم برا بسته شدن بخت خواهرم نوشته بودن چیکار کنیم هی مینویسن اینا نمیزارن خواهر من ازدواج کنه ب حق علی هرکس با آیندش بازی میکنه عزای بچش رو ببینه ب روز سیاه گرفتار بشه جنازه عزیزش رو تو زمین تیکه هاش رو جمع کنه خدا مرگ همه ی عزیزاش رو ب چشمش بیاره شوهرش تو اتیش بسوزه دلش خون بشه ایشالا 

یه صلوات بفرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ب بدترین درد ممکن گرفتار بشن اگر کسی ک قبول دارید و می شناسید برید باطل کنید ما یک همسایه دا ...

اصلا کسی رو نمی‌شناسم تو تبریز باشه نمی‌دونم چیکار کنم دعای ساده هم که نیست راحت باطل بشه اینجور طلسما باید دست ی فرد کامل باطل بشه 

یه صلوات بفرس
اگه ما رو نفرین نمیکنی یه کامنت بذاریممگه ما طلسم نوشتیم اومدی انقدر انرژی منفی دادی بهمون

عزیز مگه من ب شما نفرین دادم؟ انرژی منفی ؟ اومدم برا کمک که چطور باطل کنم شماهم اگه وایب بدی گرفتی تشریف ببر بیرون تا بیشتر اذیت نشی 

یه صلوات بفرس
2810