صورتم داغونه لااقل بپوشونه جوشامو خسته شدم چی کار کنم تور خدا بگید روم نمیشه برم بیرون جای جوش دارم یه عالمه همه اش گریه می کنم هیچی خوبم نکرد
ضد آفتاب مدیسان میزنم می گن سنگینه خوب نی جی بزنم
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سان سیف رنگیش میگن خیلی خوب کاور داره من رنگی سولاریس میزنم رنگیهولی کاور زیادی نداره ی ذره رنگپوس ...
ممنونم که گفتین ❤️
حالا اینم میخواد دوباره بخرم ولی میترسم میگم نکنه جوش خام از این کرمه
فقط اینکه ببخشید با چی پاک می کنید شما ؟ با صابون یا شامپو بده ؟
سان سیف رنگیش میگن خیلی خوب کاور داره من رنگی سولاریس میزنم رنگیهولی کاور زیادی نداره ی ذره رنگپوس ...
سولاریس عالیه سولاریس بزن اسی
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....