2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی یا یک منبع نمیشه رشته تاپ قبول شد؟ چند تا منبع باید زد؟بعد عزیزم برا فیزیک و ریاضی منبع چی خوبه ...

چرا میشه مخصوصا الان که نهایی ها تاثیرشون زیاده.فیزیک سطح یک خیلی سبز سختر الگو ریاضی هم جامع مهر و ماه و جامع خیلی سبز خوبن

ممنون میشم رفتی بهم خبر بدی

سلام من امروز رفتم ثبت نام 

ی فرم ۴داشتیم که تعهد میدادی باید انگشت و امضا میکردی چه روزانه ها و چه اونا ک تعهدی ک بودن باید امضا میکردنش 

بخند   
سلام من امروز رفتم ثبت نام ی فرم ۴داشتیم که تعهد میدادی باید انگشت و امضا میکردی چه روزانه ها و چه ...

سلام عزیزم مرسی که خبر دادی، توش چی نوشته بود ، نوشته بود منطقه ۱ تعهد نداره و منطقه ۲ و ۳ به میزان یک برابر مدت تحصیل تعهد دارن درسته؟؟؟

سلام من امروز رفتم ثبت نام ی فرم ۴داشتیم که تعهد میدادی باید انگشت و امضا میکردی چه روزانه ها و چه ...

بعد شما مازاد قبول شدی درسته؟؟یا پردیس بین الملل؟چون انگار این دو تا فرق دارن با هم چون اینجور که میگین ازتون تعهد گرفتن انگار شمارو روزانه حساب کردن 

سلام عزیزم مرسی که خبر دادی، توش چی نوشته بود ، نوشته بود منطقه ۱ تعهد نداره و منطقه ۲ و ۳ به میزان ...

نوشته منطقه ۱ یک برابر تحصیل و منطقه ۲ و ۳ دوبرابر تحصیل تعهد منطقه ایی دارن بقیشم مثلا قوانین و این ک مدرک تحصیلی باید بدین و و اگ بخاین انصراف بدین و اینارو نوشته

بخند   
بعد شما مازاد قبول شدی درسته؟؟یا پردیس بین الملل؟چون انگار این دو تا فرق دارن با هم چون اینجور که می ...

مازاده

میدونم پردیس بین الملل نیست شهریه پرداز عادیه اره مث روزانه ها حساب شده منتها ما باید ی مقداری هزینه تحصیلم بدیم گلم 

بخند