2777
2789
بستگی داره هدف خودت چی باشه به نظر من غیر از زیست که هر چی تعداد منابع بیشتر باشه بهتره بقیه درسا یه ...

یعنی زیست یکی باشه بقیه چند تا باشن؟

آخه وقت نمیکنم وگرنه ده تا منبع هم جلوم بزارن دوست دارم همرو بزنم🥲

کند یعنی مثلا تو یک ساعت ۱۰،۱۵تست اما با دقت تحلیل میکنم یعنی تا یاد نگرفتم ولش نمیکنم بخاطر همین طول میکشه اما مثلا سر آزمون کند نیستم یا مثلا وقتی مبحث و بار اولمه دارم میخونم کندم

اینکه یک منبع کافیه که کلش رو بزنم یا کمه ؟بعد آزمون بزنمو اینکه تو تست زدن کندم در آخر به جواب درست ...

منبع اول با توجه به سطحت انتخاب میشه و باید کامل اونو بزنی حالا توی درسی مثل زیست میتونی 2 منبع به طور موازی با هم پیش ببری 

زمانی که منبع اولت نکته جدیدی برات نداشت میتونی بری منبع دوم 

برای این هم که میگی کندی شما باید اول 20 تا تست رو توی 60 دقیقه بزنی برای مثال برای زیست بعد دفعه بعد تایمو بکنی 45 دقیقه و همین جور تا به تایم اصلی برسی که 20 سوال و 20 دقیقه هست 

تست های زماندار بهت کمک میکنه که تست های زماندار میتونه در غالب آزمون های آزمایشی قلمچی و ماز باشه

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره هدف خودت چی باشه به نظر من غیر از زیست که هر چی تعداد منابع بیشتر باشه بهتره بقیه درسا یه ...

یعنی یا یک منبع نمیشه رشته تاپ قبول شد؟ چند تا منبع باید زد؟بعد عزیزم برا فیزیک و ریاضی منبع چی خوبه؟

ببخشید سوال زیاد پرسیدم 🥲❤

منبع اول با توجه به سطحت انتخاب میشه و باید کامل اونو بزنی حالا توی درسی مثل زیست میتونی 2 منبع به ط ...

ممنونم

کند بودنه خیلی بده البته سر آزمون کند نیستم سریع عمل میکنم اما موقع تحلیل تستا خیلی کندم ۱۰،۱۵ تا تست توی یک ساعت میزنم🥲💔

ممنونمکند بودنه خیلی بده البته سر آزمون کند نیستم سریع عمل میکنم اما موقع تحلیل تستا خیلی کندم ۱۰،۱۵ ...

برای درس های فیزیک و ریاضی سعی کن زیاد گیر ندی به اینکه خودت حلشون کنی پاسخنامه بخون و بعدش 1 بار خودت حلش کن برای زیست تحلیل نباید زیاد طول بکشه مدیریت کن و تند خوان باش

یعنی یا یک منبع نمیشه رشته تاپ قبول شد؟ چند تا منبع باید زد؟بعد عزیزم برا فیزیک و ریاضی منبع چی خوبه ...

ببخشید اینم جواب میدم 

فیزیک اگر استاد دارین منبع اول نشر الگو و منبع دوم سه سطحی اگر ضعیف هستید میکرو کاج 

ریاضی منبع اول مهر و ماه و منبع دوم ای کیو 

اینکه یک منبع کافیه که کلش رو بزنم یا کمه ؟بعد آزمون بزنمو اینکه تو تست زدن کندم در آخر به جواب درست ...

در رابطه با کند بودن 

شاید منبعی رو انتخاب کردی که از سطحت خیلی بالاتره مثلا نردبام یا آی کیو 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

۱/اگر ضعیفی توی ی درس ۲تا بزن دومیم مجبور نیستی همشو بزنی نصفشم خوبه مثلا من فیزیک اول خیلی سبز زدم همشو بعد نصف موج ازمون یهو تسلطتت زیاد میشه

۲/تست تست تست زیاد فقط حل سوال مشکلتو حل میکنه 

بخند