2777
2789
عنوان

همون عمویی بخاطر کنکور تحقیرم کرد داره میاد تبریک بگ قبولیم 😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10703 بازدید | 163 پست
چشم حتما حتما 🥺😍💚 پول هم خیلی مهمهمن الان میتونم مشاور کنکور بشم ولی رایگان میکنم کارمو ادمینی ای ...

اوایل کارت رو رایگان انجام بده تا بتونی تجربه کسب کنی ... ولی از یه جا به بعد یه هزینه هر چند کم هم بگیر از کسانی که مشکل مالی ندارن ❤️ 

موفق باشی عزیزم

خدایا شکرت ❤️🌱
ای جان عزیزه دلم🥺🥺💚💚💚 شانس آوردم بخداخدا رحم کرد عاره دقیقا همینک گفتی یهو میزنم زیر گریه و گری ...

خوشگلم قرص نخور خواعش میکنم من ۹ سال افسردگی وخشتناک دلشتم اما نزلشتم قرص بخورم تو حالت ب زودی خوب میشعه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمیرم برات الان مشکلت حل شد یا ن ؟؟؟؟؟؟؟الان چطوری خوبی اجی گلم ؟؟؟؟چ قدر تو خوبی اخه🥺💚💚 بیا بغلم ...

قربونت برم خدا نکنه 

بابت کار نکرده ۲۰۰ میلیون غرامت دادم کمرم شکست تاجور کنم 

بیا بغلم پس❤️🫂🫂

🥺💚💚💚 اجی هنوز یکم رهگذر قبلی ام هنوز ک هنوزه میزنم زیر گریه و ورحمت درد میکنه و قلبم درد میکنه ه ...

وای خدا 💔💔

فردا امتحان فیزیک دارم

یه سوال رو بلد نشدم زدم زیر گریه کلی اشک ریختم

💔💔😭😭

عهههههههن بخدا ندیدممممم لینک تاپیکش زو میفرستی برام بخدا من اصلا ندیدم🥺🥺🥺🥺💔💚💚💚💚💚

عزیزم نمیشه لینک بذارم مدام خطا میده.  برید داخل کاربریشون میبینید   

فدات شم من اجی قشنگم🥺💚💚 مرسی ک بهم انگیزه میدی

سلامت باشی انشاله

چه امضای قشنگی

واقعابرازنندته    

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک 

سلام رهگذر لطفا اگه میشه اسم استاد هایی که فیلم هاشون رو دیدی بگو و اینکه آیا از صفر شروع میکنن یا نه ؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
دمت گرم عالیه افرین خب دهمت اوکی شد پسآفرین بهترین استراتژی داری میری جلو ....نهایی ۶۰ درصد الان بیش ...

جدی پس خوبه😍 برا نمونه سوال نهایی ماجراهای منو درسام رو دارم فرمول 20 ام حس میکنم سوالاش یکم سطحش بالاتره زیادترم هست نمونه سوالاش به نظرت به جای این برم فرمول 20 رو کار کنم یا همین ماجراها رو ک دارم بزنم؟ اخه میترسم نتونم همشو کار کنم 

خیلی برات خوشحالممممم😭😭 عموتم بنشون سرجاش حالا 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

خوشگلم قرص نخور خواعش میکنم من ۹ سال افسردگی وخشتناک دلشتم اما نزلشتم قرص بخورم تو حالت ب زودی خوب م ...

خب اشتباه کردی چرا فک کردید قرص نخورید خیلی کار خوبیه اگه قرص خورده بودی الان 9 سال درگیر افسردگی نبودی منم اگه نمیخوردم الان خوب نشده بود اما اگه زودتر میرفتم دنبال درمانش به جای 3 سال 1 ساله خوب میشدم