2777
2789
عنوان

هوس غذا بعد از

159 بازدید | 10 پست

چرا اینجوریه همین الان ناهار خوروم جمع کردم با اینکه سیرم ولی هوسش رو دارم .دلم میخواد یه بشقاب دیگه میگو جلوم بود میزدم سر چنگال

شما هم اینجوری میشید بلافاصله بعد غذا هوس همون غذا رو کنید؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیزم اون تاپیک ترکید نتونستم جواب بدم 

از یوتیوب میان اینجا تاپیکای جنجالی میزنن کاربرا کامنت میذارن ، اسکرین میگیرن میبرن برا سوژه ی یوتیوبشون 🫤

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عزیزم اون تاپیک ترکید نتونستم جواب بدم از یوتیوب میان اینجا تاپیکای جنجالی میزنن کاربرا کامنت میذارن ...

چه مسخره واقعا

ممنون که جوابم دادی

چه مسخره واقعاممنون که جوابم دادی

🌹🌹🌹

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

منم همه غذاها اینجوری نیستم. بعضی غذا اینجوری میشماخه علتش چیه؟!

سلام عزیزم،من توی یک‌تاپیک دیدم گفتید سنجش رو انجام میدین برای ورودبه کلاس اول،میخواستم‌بپرسم دخترم که پیش دبستانی نمیره رو کی باید ثبت نام کنم برای سنجش واینکه سوالای سنجش درچه زمینه ای هست؟واینکه برای دوره یکماهع پیش دبستانی کی باید اقدام کنم.ممنونم پیشاپیش❤️

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
سلام عزیزم،من توی یک‌تاپیک دیدم گفتید سنجش رو انجام میدین برای ورودبه کلاس اول،میخواستم‌بپرسم دخترم ...

سلام

ثبت نام سنجش در رمان های مختلف انجام میشه . معمولا از اردیبهشت اطلاعیه هاش میاد تااواسط ابان برای جا مانده ها

سوال ها هر سال تغییر می کنه. ‌ولی دسته بندی هاش اینجوریه معمولا. شمارش . شمارش معکوس هماهنگی دیداری حرکتی. هوش. امادگی بدنی

مثلا میگن لی لی بره. توپ بندازه بگیره. از ۱ تا ۱۰ بشماره. از ۱۰ تا ۱ ...

مفهوم اول  اخر. وسط

مثلا یه عکس نشون میده چند نفر ایستادن میگه اولی نشون بده اخری .وسطی

اعضای خانواده رو بشناسه . بتونه اونجا با کسی که سنجش انجام میده ارتباط بگیره.در حد کافی صحبت کنه ارتباط چشمی داشته باشه

کلا چیز سخت و خاصی نیست .تقریبا همه بچه ها امتیاز لازم کسب می کنن مگر موارد خاص

سلامثبت نام سنجش در رمان های مختلف انجام میشه . معمولا از اردیبهشت اطلاعیه هاش میاد تااواسط ابان برا ...

خیلی لطف کردید عزیزم،ممنونم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

علتش اینه ک اون غذا غنی نیست. 

هر وعده غذایی باید کربوهیدرات، پروتیین و سبزیجات داشته باشه.

ایده ال ترین حالت اینه ک اندازه پروتیین با کربوهیدرات غذا برابر باشه و سبزیجات غذا(سالاد، سبزی و...) دوبرابر اون دوتا... 

دراینصورت احساس سیری میکنیم حداقل تا ۴ ساعت. 

اما بعضی غذاها سرشار از کربوهیدراته و پروتیین و سبزیجات خیلی کمی داره، مثل خیلی از غذاهای پلویی ک کلی برنج داره، یا ماکارونی یا غذایی ک سیب زمینی زیادی داره و... 

شکم پر میشه ولی احساس سیری نمیده، حتی اگرم بده، بخاطر کربوهیدرات زیادش باعث نوسان قند خون میشه یعنی درلحظه کلی قند خون بالا میره و بعداز مدت خیلی کوتاهی نهایت یکساعت بشدت قند خون افت میکنه و حس گرسنگی پیدا میکنید. 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /