2777
2789
عنوان

ای وی اف ناموفق و پریود نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 28 پست
انشاالله بهترینها برات اتفاق بیوفته و خیلی زود دامنت سبز بشه ...پیج فلوراتاجیک را دنبال کن ...مشکلت ...

مشکل ما اینه که رابطه نداریم چند ماه یکبار خودمم کم کاری تیروئید دارم تازگی متوجه شدم اما با دارو کنترل شده... متأسفانه آمار ناباروری توی دو جنس زن و مرد خیلی زیاد شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل ما اینه که رابطه نداریم چند ماه یکبار خودمم کم کاری تیروئید دارم تازگی متوجه شدم اما با دارو کن ...

ای بابا چه کم و چه دیر ب دیر😬 

شاید اصلا شما نازایی نداری فقط دقیقا توروز تخمک گذاری رابطه نداشتی ....توماه فقط ۳۶ساعت زمان برای باردارشدن هست .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همسرم بی میلی جنسی داره نمیتونه رابطه انجام بده... بچه دار شدن یه درده اینم یه درد دیگه

عجب ....عزیزم حتما حتما گرده نخل و گلاب و کاسنی و تخم کدو  بهش بیشتر بده ....پامحسوس پیش برو ک متوجه نشه ....گلاب را داخل چای و شربتش بریز ، گرده نخل را باعسل مخلوط کن و بگو پودرگیاهی برای تقویت بدنه ، تخم کدو هم ک خب همیشه بخر و عرق کاسنی هم به بهانه پاکسازی کبد و کلیه بهش بده

عجب ....عزیزم حتما حتما گرده نخل و گلاب و کاسنی و تخم کدو بهش بیشتر بده ....پامحسوس پیش برو ک متوجه ...

عزیزم خودش هیچ عطاری نمونده که نرفته باشه 

عسل گرده نخل مغزیجات جنسینگ و کلی داروی دیگه بهش میدن ترکیب می‌کنه میخوره ولی بیشتر جنبه ارثی داره

عزیزم خودش هیچ عطاری نمونده که نرفته باشه عسل گرده نخل مغزیجات جنسینگ و کلی داروی دیگه بهش میدن ترکی ...

من چندین ساله درگیر این نازاییم و به این پی بردم حرص نخوردن و عرق کاسنی (شبی ۱استکان) معجزه است برای اسپرم ...البته برای شوهرمن ک عالی بود .

بله .دی اف ای بالا و مورفولوژی پایین ۲درصد .

چقدر آمار ناباروری و نازایی توی کشورمون زیاد شده😔 معلوم نیست چه اتفاقی افتاده وگرنه ایرانیا قدیم توی هزار نفر یک نفر بود که مشکل ناباروری داشت... میگن آمار ناباروری توی ایران چندین برابر آمار کل دنیاست!!!

خدا بزرگه عزیزم باید خودمونو یه جوری سرگرم کنیم 

چقدر آمار ناباروری و نازایی توی کشورمون زیاد شده😔 معلوم نیست چه اتفاقی افتاده وگرنه ایرانیا قدیم تو ...

بله متاسفانه امارش بیش از حد انتظار شده ....انشاالله خدا هیچ زن و مردی را درحسرت و ارزوی بچه دارشدن نذاره ....

همش از خوراکی های افتضاحی هست که میخوریم ماحتی نون و برنج و ابی که میخوریم هم به درد نخور شده ....دیگه روغن و باقی اقلام هم که نگم ....😑😔 

سرنوشت اینطور خواسته پس ناچاریم باهاش کنار بیایم و بپذیریم .

بله متاسفانه امارش بیش از حد انتظار شده ....انشاالله خدا هیچ زن و مردی را درحسرت و ارزوی بچه دارشدن ...

همه دارن میخورن پ چرا باردار میشن فقط ما کم شانسا باردار نمیشیم😌

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
همه دارن میخورن پ چرا باردار میشن فقط ما کم شانسا باردار نمیشیم😌

هرچیزی داشتنش نعمت ونداشتنش حکمته .... گاهی باید تسلیم حکمت خدا و قسمت شد .