2777
2789
عنوان

هفته نهم بارداری

226 بازدید | 23 پست

سلام به همگی من تقریبا ۱۰ ماه پیش تو ۸ هفته جنینم ایست قلبی کرد 

الان باز حامله ام ۹ هفته برا تشکیل قلب رفتم که گفتن مشکلی ندارم و قلب بچه سالمه همین روزا پدرم فوت کرده و من از نظر روحی و روانی کاملا ریختم بهم از یه طرف داغ پدرم و سختی هاش از یه طرفم نگرانی جنینم 

علائم بارداری کلا زیاد ندارم فقط یه وقتا زیر شکمم گرفتگی داره و سینه هام سنگین میشدن و تکرر ولی امروز سینه هام انگار مثل روزای قبل نیست ولی گرفتگی ها رو حس میکنم خیلی نگرانم اگه کسی میتونه کمکم کنه که یکم آروم شم ممنونتون میشم

طبیعیه نگران نباش

ب خاطر بچت قوی باش

خدا پدرنازنینتو غرق آرامش و رحمت خودش کنه♥🌸

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش  خدا رحمتشون کنه داغ پدر خیلی سنگینه 

منم پارسال ۵روز بود زایمان کرده بودم که پدرم فوت شد

پدرم نه توان بدست اوردنت رو دارم نه توان فراموش کردنت سهم من از تو فقط دلتنگیست...
2805
عزیزم تسلیت میگم نگران نباش دو هفته دیگ میری سونو آن تی ان شاللهعلائم میره و مباد مواظب هر گونه لکه ...

آخه قبلی هم هیچ علائمی نداشتم ۴ هفته تو شکمم مرده بود من خبر نداشتم خیلی سخت خارج شد

دست خودم نیست واقعا مثل خوره داره روانمو میخوره 

ممنون فقط نمی دونم چجورری باید مطمئن شم جنینم داره رشد میکنه

همین ک درد و خدایی نکرده خونریزی و لکه بینی نداشته باشی ینی حالش خوبه

الکی ب خودت استرس نده

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

نگران. نباش. ۹هفته علایم زیاد نیس

اگه. ویار داشتی همونه 

۱۲هفته. ببعد. هم. علایم. سه ماهه اول کلا قطع میشه

جنینت. سالمه ان شاالله

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

سلام‌.پزشک براتون آسپرین تجویز نکرده؟

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
نگران. نباش. ۹هفته علایم زیاد نیساگه. ویار داشتی همونه ۱۲هفته. ببعد. هم. علایم. سه ماهه اول کلا قطع ...

ویارم کلا زیاد نیست خیلی کم پیش میاد 

بیشتر همین انقباضات زیر شکمم مشخص 

سلام عزیزم.

خدا پدرتون رو رحمت کنه

عزیزم به علائم دقت نکن. منم یه روز تهوع دارم، یه روز سرحالم. یه روز درد دارم، یه روز نه، یه روز سینه هام سفته، یه روز شله.

اصلا به این چیزا نیست. از خدا سلامتی شو بخواه. قرآن بخون، هرروز سوره حجرات رو بخون. ان شاءالله صحیح و سالم میاد بغلت

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810