2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوالت بپرس گلم

سلام عزیزم میشه جواب منو هم بدی لطفا واست صلوات فرستادم

معدلم خوب میشه؟میتونی بگی چند؟

نمره امتحان امروزم بالای ۱۶ میشه؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
کارتون فردا تقریبا درست میشه انگار یه چیزایی میلنگه ولی درنهایت درست میشه،ازدواج خوبی خواهی داشت بای ...

سلام نی نی من چیه ؟

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
تورو خدا جواب منو بده ، می‌دونم امضا خواستی کسی سوال مدرسه ولی ازتون خواهش میکنم جوابمو بده 🙏شوهرم ...

شوهرت رو میبخشی وبا واسطه برمیگردی،یه کم سیاست داشته باش بامهربونی میتونی وابسته اش کنی نه با سروصدا

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏

شوهرت رو میبخشی وبا واسطه برمیگردی،یه کم سیاست داشته باش بامهربونی میتونی وابسته اش کنی نه با سروصدا

چه دقیق گفتی 

چند روز دیگه شوهرم پیام میده ؟ 

روز زن پیام میده ؟ 

دوسم داره ؟ 

بهم فکر میکنه ؟

خیانت می‌کنه ؟ 

تورپ خدا بگو 

چه دقیق گفتی چند روز دیگه شوهرم پیام میده ؟ روز زن پیام میده ؟ دوسم داره ؟ بهم فکر میکنه ؟خیانت می‌ک ...

خیانتش رو شک دارم ولی چشماش هرز میره،به زودی با واسطه برمیگردی ،ولی روز زن احتمالا پیام نده

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏