2777
2789
عنوان

کدوم حرفه آرایشگری رو برم یاد بگیرم؟

32191 بازدید | 57 پست

سلام به همه

من میخوام برم یه حرفه از آرایشگری رو یاد بگیرم...میخوام هزینه کنم برم آموزش ببینم ولی نمیدونم برم کدوم

میشه راهنماییم کنید

مثلا میگن رنگ مو ... مواد شیمیایی داره خطرناکه

کاشت ناخن هم همین طور

دوست دارم یه حرفه برم یاد بگیرم که باهاش پول دربیارم

لطفا کسایی که تجربه دارن راهنماییم کنن

ممنونم

به نظرم درآمد میکروبلیدینگ و آرایش دایمی خیلی زیاد  به نسبت بقیه کارهای ارایشگاه هم کمتر با مواد شیمیایی در ارتباطی یکی از دوستای من آموزش دیده تو یه سال کلی شرایطش تغییر کرده

برای آموزش آکادمی مریم حمزه ای هم خیلی خوبه , چون  جدیدترین روش ها رو آموزش میدن پشتیبانی نامحدود دارن , مدرک معتبر میدن و از همه مهمتر برای شروع کار حمایتتون میکنن

تو سایت و  ایسنتاگرامشون زمان ورکشاپ هاشون رو اطلاع رسانی میکنن

https://maryamhamzei.com/academy/

maryamhamzei_arayeshdaemmm@

هر دختری تو زندگی‌ش به یه بابالنگ‌ دراز نیاز داره؛ حضور نداشته باشه، پول بفرسته، آخر سر هم بیاد خواستگاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

كاشت ناخن خيلي خطر نداره ولي بهترين گزينه س 

رنگ و مش هم ك واقعا درامد دارن

بقيه رشته هاش فك كنم مثل اين دوتا درامد زا باشن 

هرچیزی باید همون موقع که ذوقشو داری اتفاق بیفته.. بعدش دیگه بی فایده س
تتو بدن؟

تتو فوق العاده سخته هزینش بالاس فقط دستگاهش از ۱.۵ ملیونه تا۸ تومن بعدم خیلی باید کار کنی تا بشی هاشورکار

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
من اپیلاسیون بلدم نمیشه باهاش پول دراورد؟    

میشه اگه بتونی بری خونه مشتری

هر دختری تو زندگی‌ش به یه بابالنگ‌ دراز نیاز داره؛ حضور نداشته باشه، پول بفرسته، آخر سر هم بیاد خواستگاری

بببین استعدادت تو چیه اگه کوپ باشه خوبه اگه رنگ باشه هم خوبه ناخن باشه باز درامدش بالاست گریم عروس بالاست بستگی به استعدادت داره

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
تتو فوق العاده سخته هزینش بالاس فقط دستگاهش از ۱.۵ ملیونه تا۸ تومن بعدم خیلی باید کار کنی تا بشی هاش ...

دستگاه دست دو دوروبر۲۰۰تومن هم هست