2777
2789

یه مغازه دارن کل سرمایه رو نصف به نصف زدن به نام برادرشوهرام

فقط چون اونجا کار میکنن! درصورتی که سرمایه مال پدرشون بود و اونا درسته کار میکردن ولی حقوقشونو میگرفتن تازه اضافه هم برمی‌داشتند

حتی برنج و گوشت و مرغ و روغن و قسط واماشون همه رو از مغازه برمیداشتن

بی‌عدالتی بزرگی در حق شوهرمو منو بچه‌هام کردن که خدا ازشون نگذره

حاله هعی لباس میفرسته برا بچه‌هام

منم مجبورم الکی تشکر کنم دلم میخواد داد بزنم میلیارد میلیارد دادی به اونا مال لنگ دوتکه لباس نیستیم با این کارا شیرین نمیشی

خدا ازشون نگذره 

مادرشوهر منم از شوهرم ماهی ۲۰تومن میگیره بعد هر ۶ماه ی لباس میاره واسه بچم فک کرده من خبر ندارم

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرشوهر منم از شوهرم ماهی ۲۰تومن میگیره بعد هر ۶ماه ی لباس میاره واسه بچم فک کرده من خبر ندارم

حالا باز اون شوهرت خودش میده

این که حق شوهرمو خورده حالا با دو تیکه لباس خودشیرینی میکنه خیلی رو اعصابمه

نمیدونم چی بهش بگم

عوضی آشغال

پدر شوهر من هم به پسر بزرگش خونه داد ماشین هم کمک مالی کرد اما به شوهرم هیچ حمالی میدن اونا دوسه ماه یک بار شام میان به وقتی میان بچه اش هر بار هدیه میدن 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
حالا باز اون شوهرت خودش میدهاین که حق شوهرمو خورده حالا با دو تیکه لباس خودشیرینی میکنه خیلی رو اعصا ...

فقط باهاش همیشه سنگین رفتار کن و خودمونی نشو

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
ازین فرق گذاشتنا و بی عدالتیا فراوووون توی خانواده ها هستهیچ کاریشم نمیشه کرد

همیشه اون که حمال تر و بچه نه نه تر کمک نمیذن اون که سگ محل می‌کنه دورش میچرخن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
فقط باهاش همیشه سنگین رفتار کن و خودمونی نشو

آره دیگه هیشوقت اون آدم سابق که باهاشون میگفت می‌خندید نمیشم

همیشه سرسنگینم

برن گم شم همشون

فقط خدا کنه ببینم چطور تقاص پس میدن

همیشه اون که حمال تر و بچه نه نه تر کمک نمیذن اون که سگ محل می‌کنه دورش میچرخن

دقیقا

شوهر من تا کار داشتن آب دستش رو میذاشت زمین میرفت پی کار اونا

این بود دستمزدش

خدا نگذره ازشون

آره دیگه هیشوقت اون آدم سابق که باهاشون میگفت می‌خندید نمیشمهمیشه سرسنگینمبرن گم شم همشونفقط خدا کنه ...

ای بابا بقوله مامانم ظالم همیشه سالم